cLearQueen 5 ay 17 gunluk bebegimmm az once mama sandalyesinde oturuyodu kafasinin ust kisminin nabiz gibi attigini gördummm cok korktum aldim hemen emzireyim de video cekeyim diye ama suan atmiyo.basına gelen var mi cok korktum
cLearQueen artikbiranneyim momas nerdenaldinbuaklinerden SistemYavasAmaCalisiyor Sevah nerdenaldinbuaklinerden Kızlar annelik bana yaramadı sanırım kafayı yicem çocuga da yazık her dk basından bokuna kadar kontrol eden bi manyak anası var 🫥
nerdenaldinbuaklinerden cLearQueen markete girmedin mi sen dışarıya. Bu kadar panik iyi değil 🤣 bizimde basımkza geldi her boka panik yaptık. Şimdi diyoruz ki amaaaaaan bir şeyi yok 🤣 Böyle durumda al bebeyi aşağıya in cık 🤣
artikbiranneyim cLearQueen hahah +1 kuzum yalnız değilsin asssslaaa o yüzden sürekli buralarda dolanıyoruz 🤣🤣
balkizlar cLearQueen sakin olun.. bir kaç postunuza denk geldim çok gergin ve streslisiniz… eşinizle de anlaşamıyorsunuz.. çocuğa sarmayın bu sizi de onu da iyice yıpratır..çocuğun en çok mutlu anneye ihtiyacı var.. biliyorum ne kadar zor olduğunu… eşinizle orta yolu bulamıyorsanız çocuk uyuyunca meditasyon falan yapın.. mutlaka her gün dışarı çıkın..
cLearQueen SistemYavasAmaCalisiyor tovbe yarabbim. Bugün gorunce dedim kesin bu sefer de cocuk norolojiye gidicez
SistemYavasAmaCalisiyor cLearQueen 😅 Allah aşkına bi sakin ol. Hoş ben de böyleyim ruh ve sinir hastalıklarına bile götürdüm çocuğu. Eşim dalga geçiyor 🥲
cLearQueen KLORAK 🤣 kız dalga gecme ya. Biliyodum bingıldak diye bisey oldugunu ilk kez attigını gordum