Obsesifkompulsifbozukluluk Kızlar sürekli kulak çöpü kullanıyorum duştan sonra yıllardır 1 ay önce kullandıktan sonra kulağım tıkandı daha da açılmıyor sağ kulağım kapalı şekilde geziyorum çok rahatsız oluyorum hamileylikte kulak temizliği yapılıyor mu ?
binnur64 Obsesifkompulsifbozukluluk hamileyken neden kulak temizliği yapılmasın ki. 1 aydır sağ kulağınız tıkalı gezmek yerine neden doktora gitmeyi tercih etmediniz?
ekimkizi_ Obsesifkompulsifbozukluluk temizletebilirsiniz bence ben her sene mutlaka temizletiyorum,hamile kalmadan 2 ay öncesine denk gelmişti o sene😃o şekilde yaşamak cok zor Allah kalici eylemesin🤲🏼
tosbiksmoms Obsesifkompulsifbozukluluk bende yıkatmistim daha önce sonra kendim öğrendim yapiyorum ama mutlaka siz doktora gidip yaptırın. Bu şekilde çok kötü oluyor.
Yakaris Obsesifkompulsifbozukluluk ben 2 senedir çekiyorum kulaklarımdan. Kaç kez doktora gittim gayet temiz kulakların dedi ama ölüyordum ağrısından. Meğer dişlerimden dolayı oluyormuş. Mutlaka gidin doktora🌺
Obsesifkompulsifbozukluluk binnur64 ne alaka gezmek ? Hamileyim diye tereddüt ettim sorgulamak yerine soruma cevap ver seni ilgilendirmez niye gidip gitmediğim 😂
binnur64 Obsesifkompulsifbozukluluk bence sizde okuma yazma sorunu var. kendiniz demişsiniz ya 1 aydır kulağım kapalı şekilde geziyorum diye. sorunuza da cevap verdim bu arada onu da okuyamadıysanız.