Serapaylar Kızlar bez önerileriniz neler 8 aylık kızım var a101 soffio kullanıyodum ama hep sırtından çıkıyo kızımın değişicem kesinlikle
Mom0870 Serapaylar goon kullanıyorum canım memnunum şuan henüz 2 ay 16 günlük bebeğim. Sleepy denedim beğenmedim. Goon hem ekonomik hemde emici
GmzDeniz Serapaylar prima kullandım hep sırtından çıkıyordu 1 haftadır sleepy külot bezlerinden kullanıyorum ve çok memnunum sadece giydirirken zorlanıyorum oda zamanla el pratikliğiyle olacak 😊
Kuzey-41 Serapaylar ilk sleepy kullandim sizdirdi sonra soffia kullandim o da sizdirdi simdi molfix aldim gece 11den sabah 5e kadar tuttum bezi bilerek ama hic sizdirma yapmadi insallah böle devam eder birde molfix ince cok hos bir yapisi var begendim👍🏻
Annisss Kuzey-41 prima yi gece 1 de takıyorum sabah 11 de çıkarıyorum patlıca k gibi dolu oluyo bazen sıfır sizdirmA
Babybboy Molfix ve minies kullanıyorum dönüşümlü. Minies kalıp olarak daha geniş olduğu için daha rahat oluyor ve uygun fiyatli
Begum64 Sleepyden çok memnunum. Gece bebeğin uykusunu açmamak için bezini değiştirmiyorum ona rağmen ne sızdırma yaptı ne pişik. Ayrıca içeriğinde petrol türevi kimyasallar, alkol, parfüm, losyon da bulunmuyor.
Sasahuu Serapaylar prima kullanıyorum şu an daha önce sleepy kullanmıştık fena değildi bir de Migros’un minies de fena değil o da hoşuma gitti hem daha hesaplı ☺️
Annisss Kuzey-41 ya aslında indirimi takip edersen uygun a geliyo en son 40 'li sını 60 liraya aldım 6 numara
Zefna Sleepy kullanıyordum her kakada kıyafet değiştiriyordum ve yatagı da batırıyordu. Molfixe yeni geçtim güzel. Ama inanamayacığm şekilde bimin markasını denedim, acayip emici yumuşak ve taşırmadı.