Ssevey HaticeYilmazNehir Biraz suyla karbonatı karıştırın dilini bezle silin benimde kızımda oldu 3 aylık hala var artık silmiyorum geçirmedim çünkü
Ays_ays HaticeYilmazNehir benimde 26 günlük kızım pamukcuk oluyo hemen serum veriyorum Bi iki kaşık önlüyo kalıcı olmuyo şükür serum tatlı olanından 😊
Sefr HaticeYilmazNehir kaynanam karbonatla sildi benim bebeğim 1 haftalık yeni başladı . Faydası oluyor gibi
Mrvozcan HaticeYilmazNehir benimde kızımda oluyordu sık sık ve ben her seferinde karbonatlı suya temiz tülbenti batırıp kızımın agzınıj icini temizlerdim ve geçerdi dha sonra da olmadı sıcak şeyler tüketmeyin ılık tuketmeye başlayıncada pamukcuk olmuyor ☺️
Serapaylar Aynen su karnonat temiz bir tülbentle silin yani temizleyin iyice o beyazları geçer benim doktorum öyle yaptı geçti
HaticeYilmazNehir Serapaylar ilk çocuğum o yüzden tecrübesizim bilmiyorum nasıl yapacağımı çok ağlıyor o ağladıkça bende oturup ağlıyorum 🤦♀️😔
Begum64 Nurse Harvey's in colex şurubu var. Hem gaz için kullanılıyor hem kusma için hem de pamukçuk için kullanılıyor. Bir araştırın isterseniz.
Zynpakpnr Benım bebegımde de vardı o aylar doktorun verdıgı ilaç gwcırmedı karbonatlı suyla sildim baya bastırarak arka arkaya bastırmadan silince gecmıyor sizin de insallah bir an önce gecer çünkü çok aglıyordu benım bebegımde 😔
Ays_ays HaticeYilmazNehir eczaneden bebeğe vercem tatlı serum deyin verirler birde iğne isteyin gelince tadına bakın ama normal serumla tuzlu olur karışıklık olmasın diye