[silindi] İyi akşamlar kızlar wifi üzerinden ücretsiz vpne nasıl girebilirim acaba bilen var mı daha önceden yapmıştım ama rakamları hatırlamıyorum
Irmakk1 [silindi] düzelmedi mi hala instagram ben hic kesinti yaşamadım sabahtan beri sorunsuz giriyorum
[silindi] Balliiii güvenli değil diyorlar ondan yüklemek istemedim daha öncede böyle olduğunda wifi dns i ayarlarından yapmıştım ama rakamları hatırlamıyorum belki bilem biri vardr diye yazdım ☺️
Huma_kus34 [silindi] hangı uygulama üste çıksın dıye yazıyorum 4 gun engel devm edıcekmıs doğrumu acaba
Balliiii [silindi] arisoo VPN - Super Unlimited mavi anahtar işareti var uzun bir süredir kullanıyorum ben
[silindi] Huma_kus34 aa bilmiyordum ya bende giriş yapmaya çalışıyorum da güvenemiyorum yorumlara bakınca
Huma_kus34 [silindi] burdan bırı söyledi bızde tv de yok can sıkıntısından patlarım şimdi 🙄 vpn guvenım yok benımde
[silindi] Huma_kus34 aa gerçekten bende kaçırdıgım programları akşamları tekrarını izliyorum telefondan ama yok giremiyorum
[silindi] Irmakk1 nasıl oluyor ki size torpil mi geçtiler 😅😅 sabahtan beri sinir oldum bir türlü giremedim ya
Irmakk1 [silindi] heralde öyle olmuş 😁 ama bende kendi internetimi kullanamıyorum sadece WiFi yle bağlanınca sıkıntı yaşamıyorum
[silindi] Irmakk1 wifi dnsi mi ayarladınız ondan olabilir ben yaptım bende olmuyor ya bir çok kişi o şekilde giriş yapıyor daha güvenli ama bende olmadı
Irmakk1 [silindi] hayır öyle bişey yapmadım normal evde kullandığım wifiyle direkt giriyorum sorunsuz. Ayarlarla oynamadım.