coldplayy Newmother07 Aslında sulu yemek yerine fırında patates veya direkt kızartma olarak yapsanız dürüme koyarlardı. Ben tavuk yemeyen bir insan olduğum için aslında patates olsa ben onu dürüp yerdim diye düşündüm☺️
Newmother07 coldplayy çöp şişlerin altına patates dizmeyi düşünüyorum zaten de çok kuru kalacak diye sulu yemek istedim
coldplayy Newmother07 Barbunyanız varsa hem sulu hem de soğuk servis olacağı için önden masaya koyarsınız. Ocağı da yemek esnasında işgal etmez.
Mtzzeynep Newmother07 nefis yemeklerden bakabilirsiniz tarifine çok kolay sadece köfteleri bulgurla ve minik minik yapıyorsunuz.
tavuklupilavv Newmother07 Sulu yemek olmasına gerek yok zaten tavuğun yanına biber domates közle. Ortaya da karışık kızartma ve brokoli karnabahar haşlama salatası bide yeşil salata yeterli gibi
menessaam Newmother07 e zaten tavuk şiş yapıyorsunuz bence sulu yemeğe gerek yok 😅ben sadece tek ana yemek yerim iki farklı et yemeği yemem yani bilemedim
Newmother07 menessaam ya işte bunlar öyle değil bende tek ana yemek yapar yerim çeşit olsun diye yapıyorum
potter34 Newmother07 zeytinyağlı veya normal taze fasulye, barbunya veya patates yemeği ama bence bu menüye zeytinyağlı daha güzel olur yemek yerine
menessaam Newmother07 doğru misafirler için çeşit olması gerek. Ya etli kuru fasulye olur yada nohut başka aklıma bişey gelmedi 😄