akarailesi Kızlar geceleri kızımın bezi çok fazla sızdırıyor sabah bir uyanıyorum komple üstü ıslak sızdırmayan bez önerileriniz var mı bir yaşında kızım
sibeldogu akarailesi oğlum 19 aylım a101 in soffia pure toch bezi ıyı geldi bize kesinlikle sizdırma yapmıyor prima denemedim sadece hemen hemen her bezi denemişimdir.
aysgll1 akarailesi Molfix kullanıyorduk ama sürekli çişi sızıyordu bizim de. Prima kullanmaya başladık memnunuz. Ebebekte 3 al 2 öde var değerlendirebilirsiniz isterseniz
Ayaztos akarailesi Goon, minies, sleepy, bebem natural, baby turco bezlerini kullandim hepsi sızdırıyordu. Molfix onlara göre cok cokk iyi. Arada sizdirma oluyor ama digerleri gibi asla degil.
seyma51 Molfıx kullanıyorum. Geceleri bez değiştirmiyorum sadece bir kaç kez sızdırma yaşadım onda da uykusunu bölmemek için uzun süre değiştirememiştim. Prima var incecik yapısı sızdırması da yok ama pahalı
tospikannesi_ akarailesi ne kullanıyorsunuz bilmem ama doğduğundan bezi bırakana kadar baby turco kullandık. Çok çok memnundum. İncecik yapısı ile yokmuş gibi hissettiren sızdırma yapmayan bir bezdi sadece ebatı küçüktü hep bir beden büyükten gittim
suheyla92 akarailesi bizim de oyleydi bir numara buyuk deneyin olmazsa prima premium care deneyin o da olmazsa son care prima harmonie. Ben geceleri premium care kullaniyorum
durubebek_ akarailesi baby turco hiç sızdırma yaşamadım gecede çok nadir degiştiririm (yenidoğan dönemi hariç) uykusu bölünmesi diye
nzyl Doğduğu zaman yoğun bakımda kalmıştı orada molfix kullanıyorlardı ben prima premium kullanıyorum 2.5 aylık hiç sızdırmadı çok memnunum
oylesinebiri__ akarailesi molfix ve bimin bezi jelly ve wiliyy diye bezi var çok övdüler güzel sizdirmiyor kalıbı güzel öve öve bitiremediler Molfix kullanıyorduk bu sefer dedikleri bezi aldım oda gayet güzel yapısı molfixe benziyor
Jenniferlopet akarailesi Bebem natural kullanıyorum baya iyi memnunum primanin bir tik alti diyebilirim kalite olarak ve daha uygun
Mavigokyuzu akarailesi oğlum doğduğundan bezi bırakana kadar Prima aktif Bebek kullandık, ne sızdırma ne tasma yaşamadık. Tavsiye ederim. Diğer bezlere göre biraz pahalı ama migrosun her ay olan yüzde 50 indiriminden alabilirsiniz. Tasma ve sızdırma sebebiyle degistirdiginiz bez fiyatına denk gelir satan totalde düşününce