A25aa95 Kızlar ikiz bebek arabamz var normal aracımızın bagajına sıgmyo varmı bizim gbi olup bi çözüm bulan aracımzı degistrme sansmz yok malesef cocuklarmz 1buçuk yaşnda arabası kücuk olup bebek arabası sıgmayanlar varmi nasl yapıyosunuz
kubraerol A25aa95 sığmadığı için kilerde duruyor 🤣 yesyeni daha kızım 20 aylık duruyor öle 😂 kucakta gezdiriyorum oda çok yoruyor bizi
tineanigra A25aa95 tekerlekleri falan sökünce de mi sığmıyor. Bi kere arkadaşın bagajına koymak zorunda kalmıştım teker vs çıkan parçaları söküp öyle koymuştum
ygtzynp A25aa95 ben katlayıp mecbur arka koltuğun arasına koyuyordum bagaja sığmıyordu hacback di arabamız gerçi şimdi sığdırabilceğimiz arabamız bile yok 😂
A25aa95 kubraerol yaa evet bizimkiler ikiz bide yoruluyo çok insan öyle ama bisiklet tarzı ebeveyn kontrollu bisikletlerden düsündünmu hiç onlar acaba sıgarmı
Yusufagahinannesi A25aa95 koltuğa falanda mı sığmıyor bizim arabamızda küçük bebek arabamızda küçük katlanan bi şey değil ama başka yer kalmasa da bagaja koyuyorduk diğer eşyaları ben ön koltukta isem arkaya arkada isem ön koltuğa koyuyorduk
MiJang A25aa95 bu araçlara asılan bisiklet için askılıklar var ya o tarz bir ürün takıp araç arkası ya da üstüne sabitleyebilirsiniz