Kadirnur 10 aylik bebisleriniz neler yiyor kaç ögün yiyorlar yemeklerle aralari nasll :) bu aralar zayifladik ne versem diye dusunmekten beynimi yiyorum ,yedigi fayda etmiyor siz neler veriyorsunuz ve kilo alimi oluyormu ?
Nazliprensesinannesi Kadirnur valla bizim degisiyor keyfi yerindeyse istahi guzel ama bu ara yine diş cikariyoruz istahimiz gitti 😒 Bende gun icinde ne yapacgimi sasiriyorum surekli arastiriyorum gunumun cogu mutfakta kizima yiyecek bisiler hazirlamakla geciyor 😌 Bu ek gida cok zormus ya yese bile ben hergun ne yapicam diye dusunmekten kafayi yicem 🤪
Eminos Kadirnur 10,5 aylik istahi guzel elhamdulillah gayet hareketli kilo alimina bakmadim hic geceleri fazla uyaniyor emmek icin 4 dis var kemerler bugun gordum bayagi beyaz ama ne zaman cikar bilmiyorum kanepede falan iyi yurur desteksiz yuruyemez daha oyle yani ben ogluma ayri menu yapmiyorum bizim yemeklerimizden yiyor
Kadirnur Nazliprensesinannesi bide okdar ugrasiyorum yapiyorum yemiyor bnmkide dis cikartiyor 7.disini cikariyor bide yuruyor hic yerinde durmuyor cok zayifladi ya kafaya da takiyorum yemeyince
Nazliprensesinannesi Kadirnur aynenn valla mutfagi birbirine katiyiyorum ahaha aman yesinde yeter ki 😌 Şu dişler bi çıksaysı artık 😏
Nazliprensesinannesi Kadirnur sağligi yerindeyse cokta takilma zayiflamasina..donem donem olacak kilo almalari vermeleri kuzum fazla verdiyse ve alamiyorsa hic bi dr git fikir almak amacli
Nazliprensesinannesi Eminos salça tuz falan katiyo musunuz yemeklere yiyor mu bende 1 yasindan sonra gecmeyi dusunuyorum boyle cok zor oluyor yaa minyatür kahvalti yemek kek pasta falan yapmak 😁
Eminos Nazliprensesinannesi salca kullaniyorum tuz minimum kullaniyorum kek normal keklerden verdim hep ama oglum tatli gidalari sevmiyor ben ona hic şeker vermedim alismadi çünkü