Nazzz2021 Kizlar marketlerde dondurulmus içli kofte varmı varsa hangisinde ve güzel mi yenicek gibimidir?
gurbetteanne10 Nazzz2021 bende hamileyken çok canım çekmişti bimde bulmuştuk güzeldi sonra da bulamadık mecbur kendim yapmayı öğrendim
Merhaba05 Nazzz2021 filede ve bimden alıp denedim. İkside ev yapımı gibi değil alakası yok hatta yani kalın hamurlu içi yalancı kıymalı bulgur köftesi denebilir😁. Ama hamileyseniz aşerdiyseniz falan acil durumda nefsi köreltmek için alınabilir😁
Nazzz2021 balporsugu7224 bende denemek istiyorum ama tutturamam malzemem çöp olur diye uğrasmiyorum zor olan hamuru sanırım çok yogurmak gerekiyor
balporsugu7224 Nazzz2021 yoğurmakta önemli açabilmekte ilk yaptığım da 10 tane bozup bir tane yapabildim geçen 3. Kez yaptım hiç bozmadan 50 tane açabildim
balporsugu7224 Nazzz2021 yoğurmakta önemli açabilmekte ilk yaptığım da 10 tane bozup bir tane yapabildim geçen 3. Kez yaptım hiç bozmadan 50 tane açabildim
Yakaris Nazzz2021 bim deki çok güzel. Siyah paketli adını unuttum şuan. Tarım kredininki de güzeldi. Onunki küçük küçük lacivert paketli