ecib Oglum 2 gündür çok kötü pişik oldu açısından uyuyamıyor … Bütün kremleri denedim hamazic Bepanthol vb pudra bile dahil buna ama geçmiyor ne yapabilirim …
birprensesanesi ecib kantoronyağı yada eczaneden mantazol diye bir krem var o birerbir geçirmişti bizimkini çok geçmiş olsun
oznursorhan ecib trosyd krem çok hızlı geçiriyor. Diş dönemi sürekli pişik oluyor kızım sadece bununla çözüm bulabildim. 2. Sürüşte azalmış oluyor.
ecib goldengate sudocrem denedim tekrar ediyor pişik geçti derken basa donuyoruz ve geceleri acı dan uyuyamıyor
ecib goldengate kantaron yagini deniyecegim hemen etkisini gösteriyor mu geçmesi değil açısının biraz olsun hafifletsin istiyorum
KendiEvimdeDeplasmandayim goldengate kantoron yağını yaralara falan sürebilirsiniz demiş dr osman gönülal. Bende aldım kızım yüzünü yırtmış 2ay 20günlük. Sürcektim de korktum hiç denediniz mi yüzde falan
Eski9 Sudocrem pisiklerde harika ciddi gecmeyen pisiklerde doktorlar mantar kremi de veriyor gecmezse doktora götürün mutlaka
ecib oznursorhan evet şuan dış çıkartıyor ve ishal olduğu için pişik kendini yeniliyor tam geçiyor derken başa dönüyoruz
Nacafa ecib sudocrem baya etkili ona rağmen tekrar ediyorsa ya bezinden dolayı oluyordur ya da yediği dokunmuştur
ecib Nacafa diş çıkartıyor aslında bir nevi onunda etkisi var ne kadar düzeldi desem de tekrar başa dönüyoruz malesef
sadecoffeee ecib sürekli hava aldırıp sadece yıkamanız gerek pamuk ıslak mendil değdirmeyin hiç geçmiş olsun
ruya16 ecib büyük ihtimalle alerjıden dolayı benımde oğlum geçen çilek yedı hemen alerjı oldu 1 ıncısı altı açık kalsın asla bez takma hava alsın 2 ıncısı hamatem sür hemen geçiriyor geçmiş olsun
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU ecib oğlumun doktoru ileri pişik de travazol ve hamazing önermişti 3 günü geçmeyecek şekilde sabah travazol akşam hamazing kullanın az miktarda demişti 2 günde geçti