ahmetseliminannesi Kizlar gece gece aklıma geldi kac aylıktan sonra battaniye ye sarmadan çıkarmaya basladiniz, 8 aylk olucak bebeğm sabahları hala çıkarken sararak götürüyorum kış bitene kadar devam etmeli miyim sizce🤔
Eminos ahmetseliminannesi 11 aylik astronot tulum kullaniyoruz hic sarmadim battaniyeye siz kış bitene kadar battaniyeye sarmalisiniz hatta yaz gelene kadar sanirim calisiyorsunuz sabahlari hava serin olur daha
ahmetseliminannesi Ikrazumra19 Ya sabahları cok soguk oluyor işe giderken kayınvalideme bırakıyoruz nevsehirde yaşıyorum kar var üşür diyo korkuyorum
Ikrazumra19 ahmetseliminannesi evet nevsehir soguk biede daha kucuk dikkat etmekte fayda var sarin siz yinede ne olur ne olmaz
1mom1baby ahmetseliminannesi ben yenidogan zamanı hariç sarmadim o aylarda pantolon kazak astronot giydiriyordum ama yaşanılan yerin hava durumuna bebeğin usumesine çıkılan saate göre değişir sizin yerinizde bende olsam sarardım heralde durumunuza göre en iyisini bilirsiniz 😊
ahmetseliminannesi Ikrazumra19 Hic sevmiyor battaniye yi yaz bebeği olduğundan kundak felan hic yapmamıştım ustune birsey örterkn bile tepinerek acıyor , bi an once kurtulmk istiyorum su battaniyeden
ahmetseliminannesi Eminos Evet calisiyorm canm tulumu da sevmiyor ağlıyor icinde ablam vermisti bi kaç kez giydirebildm o zamn devam 2 3 ay daha😫
Ikrazumra19 ahmetseliminannesi bizde oyle yaz bebegi hic sevmez geceleri bile ortmez ama hala varmi bilmiyorum bi bakin istersenis ebebek yada lcw da tulum var cok kalin battaniye gibi belki onlar daha koly olur
Eminos ahmetseliminannesi sıkıldı hosuna gitmedi falan ama 2-3 kez kullabimdan sonra alisti oto koltuğuna koyuyorum bende hep bi yere giderken donerken falan battaniye kullanmam mumkun degil hani o memnun kaldim ben tulumdan
ahmetseliminannesi Ikrazumra19 Bi kullandım canm onuda sevmedi bebeğim malesef, önerin icin tesekkur ederim😍
ahmetseliminannesi Eminos Anladm canm çok sağol ama babayla bırakıyoruz zatn oto koltuğuda almadık kucakta götürüyorum hep arabada, neyse az kaldi yaza şurda😂
ahmetseliminannesi 1mom1baby Aynn yaşadığım şehir soğuk Sabh 8 den once bırakmam gerekiyor bide kuzumu malesef 2 3 ay daha kullncm galiba haziranada yaşını dolduruyor yürür olur insaallh