ebruisik34 Dün 18 ay aşısı oldu kızım ayağının üstüne zor basıyor hiç böyle olmamıstı ya birde bugün göz çevresinin kenarları kırmızı kırmızı benekler oluştu neden olur basına gelen varmı ve ateşde yaptı bizde 🙁
damladll ebruisik34 geçmiş olsun, biz de bugün olduk bi 4-5 saat önce şuan için bir sorunumuz yok şükür
binnur64 ebruisik34 bacağı şiştiyse belki o yüzden basmak istemiyodur ama göz çevresindekiler geçmez ve artarsa çocuk doktoruna götürün
Usnac1995 ebruisik34 Sanırım koldanda yapılıyor bu aşı. Ben koldan yapıcaz dimi demiştim öyle yapmışlardı. Bacak ağrısı yapıyor diye duymuştum ama geçer merak etmeyin. Yarında bakın hala öyleyse sorarsınız doktora
ebruisik34 damladll teşekkür ederiz Sabah asıdan sonra aksama kadar gayet iyiydi aksam basladı bianda ya🥺
ebruisik34 Tugce_cetinn evet maalesef iki bacaktan da oluyor birde ağızdan damla verdiler çocuk felci içindi sanırım oda
ebruisik34 Usnac1995 hiç koldan falan bahsetmediler valla deselerdi kolu tercih ederdim yavrum zor yürüyor 🙁 yarına inşallah toparlamıs uyanır yoksa götürceğim
berrakhsmnlr Bizde bugün olduk yorumları okudum da bacaktan mı yapılıyor acaba bize 2 kol 1 ağızdan yaptılar @ebruisik34
ebruisik34 kazan33 kusura bakmayın görmedim mesajınızı. Düzelmesi çok uzun sürdü ama çok şükür iyi sizin cocuktamı oldu aşı