Rumuz_13 Dedektifgadget ay ne zaman kalkar acil birşey olsa allah korusun nasıl whatsaptan haberleşeceğiz
Irmakk1 ayyy34 kendi internetimi açınca çekmiyor ama WiFi yle bağlanınca sıkıntı yok..Ben sabahtan beri sorunsuz girdim
duyguloji3478 4 gün kısıtlama var kızlar bilgilendirme yapayım burdan 4 güne olanlar unutulur millet susar diye düşünülmüş büyük ihtimalle
Huma_kus34 duyguloji3478 niye 4 gün yaa 4 gun sonra yıne konusulucak yani püf skıldım wp harıc hıcbıryere gırılmıyor
duyguloji3478 Huma_kus34 konuşulacak tabi ama sadece konuşulacak şimdi galeyana gelinmesin bilgi aktarımı olmasın diye 4 günlük kısıtlama gelmiş ben hiç bir yere giremiyorum bir tek TikTok indirdim şu an ordan takip edebiliyorum 🤷🏻♀️
Huma_kus34 duyguloji3478 wp gırıyorum ama görüntülü vs facetimeden yapıyorum ıphoden okadar çorap süküğü gıbı gelıyor işler baya karışık bellıkı
SooMin duyguloji3478 X e girdim gündüz girememiştim ortalık fenaymış haberlerde göremediğim şeyleri gördüm
duyguloji3478 SooMin gerçekten mi ben giremiyorum ne olmuş özet geçebilir misin çok merak ettim valla