Rumuz_13 Kızlar whatsp bir geliyor bir gidiyor bende sosyal medya youtubede öyle ama başka şehirde yaşayan tüm yakınlarım girebiliyor normal şekilde sadece istanbulda mı kesinti var
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Rumuz_13 İstanbul’da değilim ve netimde sıkıntı yok. Sanırım İstanbul’da sadece.
hazale966 Rumuz_13 istanbulda sanırım babam şehir dışında beni arıyor wp dan görüntülü ama bende internet zayıf diyor. Onun çekiyor benim donuyor. Muhtemelen sadece istanbulda
ayyy34 Aynen bende İstanbul’da yaşıyorum sabahtan beri ne instgram ne yotube çalışıyor watsaptn da görüntülü veya sesli arama yapamıyorsun. Acaba ne zaman düzelir
AnaKuzusu34 Rumuz_13 benim eltim üst katımda oturuyor o mobil veriyle giriş yapabiliyor ben giriş yapamıyorum youtube tuhaf
ebrarmgumusumumaym Rumuz_13 Ekrem başkanın olayindan dolayı kısıtlama getirildi.. adalet yine işlemiyor malesef..
Rumuz_13 Ne zaman gelir acaba evde küçük çocuk var allah korusun acil birşey olsa bir ara telefonlada arama yapamadım telefonu açtım kapattım falan
Babygirll Rumuz_13 bilmiyorum ama aşırı sıkıcı bir durum sosyal medyaların tak diye gitmesi çalışan tonlarca insan var