Cinaralilembek Merhabalar 2 yaşında oğlum.grip oldu burnu tıkalı nefes almakta zorluk çekiyor serum fizyolojik ile temizliyorum bebeğine aferin plus kullanpta etki gören var mı iyi gelen şurup
Ikrazumra19 Cinaralilembek ben bu surubu 2 yasina uygun olmadigini hatirliyorum sanki daha buyuk çocuklar icindi
Cinaralilembek Ikrazumra19 küçük bebeklere çay kaşığı ölçeğinde verilebiliyorda kullanan var mı acaba.
Ikrazumra19 Cinaralilembek ben calpol disinda ilac kullanmadim 19 ayligiz bizde birde grip zamanlarinda ihlamur veriyordum
Cinaralilembek Ikrazumra19 bende hiç kullanmadım calpol dışında ıhlamur da veriyorum birde dişleri de çıkıyor büyük azıları çok fenayiz
Ikrazumra19 Cinaralilembek evet azilar bizimde cikti baya zorladi ama bilemedim aferin plus agir gelebilir eczanede calistim ben de genedek okul donemi cocukalrina veriyorduk
Cinaralilembek Ikrazumra19 bende çalıştım eczanede 😊 ama çay kaşığı ile verilebildigini biliyorum 6 saatte bir olmak kaydı ile
Ikrazumra19 Cinaralilembek o zaman sknti olmaz verin her doktor gibi herkes farkli birsey soyluyor malesef 😊 ama konu cocuk olunca insan bin kere dusunuyor 😊