Ebru-34 Bebeğim 7.5 aylık ve gün içersinde ara ara başını sağa sola şeklinde sallıyor neden olabilir?
YavruKartal Ebru-34 Benim oğlumda 7.5 aylık ve oda yapıyor aynısını. Önceden uykuya dalarken ve ya uykuda gaz sancısı gelince yapardı ama geçmişti. Şimdi gün içinde yapıyor bende anlamadım.
gundogduaysel Ebru-34 Benim bebeğimde yedi aylık gün içerisinde de uykuya geçiştede başını sağa sola sallıyor uyurken sağ kulağına masaj yapmaya gün içerisinde de kulak arkalarına başına masaj yapıyorum o zaman masajımdan rahatlattığını yansıtıyor bir deneyin derim
Yigitkomuz_ Ebru-34 bizimki de 8 aylık olucak mama çok tatlı dimi annecim diyorum ımm diyorum oda kafa salliyo sonra babası seni seni demişti oda babababa yaptı kafa salladı babasına oyun bence bunlar bizi taklit ediyolar artik😂😂
Ebru-34 YavruKartal Uykusu gelince de yapıyor ayağımda sallayarak uyutuyorum acaba onu mu tarif ediyor diyorum 😊
Senaalii Bizde 7ay 27günlüğüz aynı şekilde salkıyor bazen uyuyacağı zaman gğn içindede kırmızı bakık da sallıyor yada bazen öylesine demek ki bu süreçte olağan bişi diye düşünüyorum
YavruKartal Ebru-34 Uykuya direnme olarak yapar demişti doktor bana.Video çekip göstermiştim. Bunay gidince yine sorucam bakalım.