goktugharun rainayaz bizde 18 aylık olcaz 9 gün sonra hala yürümüyor koltuklara tutunup kalkıyor cok nadir yürüme arkadaşı ile 2 3 adım atıyor ama biz zorlayınca kalkmıyor ne zaman yürücek bilmiyorum
Umay-gmz goktugharun bizde aynı 17,5 aylık tay tay da istediği kadar durıyor karşısında biz yada koltuk varsa 15-20 adım atıyor ama kendi bırakıpda yürümüyor sürekli elimden tut tuttt diyor
Pelin232323 hsenamt 12 buçuk ayda yürüdü oğlum ama anlattiginiz her şey yakında yürüyeceğinin habercisi bence bir bakmissinjz ellerini bırakmış size geliyor
Dilekbodur hsenamt Oğlum tam 14 aylıkken bağımsız yürümeye başladı bi anda. O gün bugündür durmuyor maşallah 😀 kızım ne zaman yürüyecek bakalım
asitutsak7 hsenamt 9.5 aylıkken yürüdü ama iyimi oldu kötü mü oldu bilmiyorum, o gün bugündür peşinde koşmaktan başka bir şey yapamıyoruz😄🥲
Deletedmom_984 hsenamt tam 14 aylıkken yürüdü oğluşum🥹 geç yürüdüğü için de hiç düşmedi maşallahı vardı😅
adabebek14 hsenamt 13 aylık olduk artık koltuklara tutunmayı bırakıp adım atmalara başladı az kalmıştır sizinki de başlar 🤭🌸 çok heyecanlanıyor bizim ki 🧚
Tekbenimsucumguzelolmakdemi hsenamt 15 aylıkken yürüdü. Bende baya endişeleniyordım ama örümceğin üzerndeydi hergün. Bana örümcek yürümesini geciktirir demişlerdi bende onu ortadan kaldırdım. Ve bir iki haftada düşmeden adım atmaları başlamıştı. Örümceğe biniyorsa diye söyledim.
ecrinnigar Tekbenimsucumguzelolmakdemi benim kızım da örümceğe biniyor ben de ilk başta öyle düşünmüştüm ama yeğenlerimden de örümceğe binip erken yürüyen oldu, ne yapacağımı şaşırdım. Ama örümcek de iş yaparken falan kolaylık oluyor diye ara ara bindiriyorum ne yalan söyleyim😊
ebru3457 hsenamt tutunarak yürüyor desteksiz kendi duruyorsa yürümesi çok yakındır merak etmeyin bizimde 9 ay 1 haftalıktı ilk adımlarını attığında 10. Aya kadar yürümesi baya ilerlemişti ne kadar düşsede
reyhanhsvci Oğlum 13 aylık. Bugün sizinki gibi uzun süre ayakta durmaya başladı. İnşallah yürümesi yakındır diye düşünüyorum
birbebis_ Hic emeklemeden 14.ayda yurumeye basladı yasına girince tutunarak yurudu 2 ay boyunca tutunarak bizden destek alarak yurudu sonra bianda kendi yurumeye baslaid
gamzeci hsenamt 15 aylıkken yürüdü 1 yaşından itibaren sıraladı tutarak gayet güzel ilerledi ama 15. Ayda direk bi yerden bi yere gtti bi anda