Kams Hanımlar bebekleriniz gece uykuya kaçta geçiyor? Kaçta kalkıyor? Gündüz kaçta kaç saat yatıyor? Son olarak hangi destekle yatırıyorsunuz? 15 aylık annelerin uyku postu olsunnn🌸🌸
Yigit_Yagiz_Moms Kams 10.30 da uyuyor. Sabah 7 de kalkıyor tekrar 8.30 da yatıyor Gündüz bazen 2 kısa uyku bazen de tek uzun uyku yapıyor emerek uyuyor
yagmur35yy Kams sabah 10 kalkış öğlen 2 buçuk yatış aksma 9 yatış kendi kendine uyku sistemi yaptı emerek uyuyo hala
arven2024 Kams bize 1 hafta sonra 15 aylık olucaz. Gündüz tek uyku yapıyoruz 1 de yatırıyorum 3 gibi kalkıyor. Akşamda 8:30 9 gibi uykuya emerek ve sallanarak geçiyor. 1 gibi emmeye kalkıyor. Bu ara azı dişi çıktı rahatladı uyku süresi uzandı. Diş ağrısı varken saat başı kalkıyordu. 1 gibi emiyor geri uyuyor iki saat kadar ve uyanıyor sonra uykuya devam etmiyor Bizimde böyle bir problemimi var. Bir iki saat salonda takılıyoruz sonra geri uyuyor sabah 9 gibide kalkar
balyanaklibebe Kams kaçta uyuduğu belli olmuyor 😁 şanslıysak 22 gibi sabah 9 gibi uyanır 13 gibi uyur genelde 2 saat uyur bazen 3 saate yaklaşır bazen kısa uyur değişiyor benim evde olduğum günler emerek uyuyor ben yoksam emzikle dalıyor uykuya
utkummm balyanaklibebe merhaba en az 2 saat uyumasi icin ne yapabilirim benimki 1 saat uyuyo o yuzden 2 uyku yaptiriyorum haftaya 14 aylik olcak da
birssorumvar Akşam 9’da uyur sabah 7.30-8.00 arası uyanır. Gündüz de 12.00-14.00 arası uyur. Tek uyku yapıyoruz 🥰
birssorumvar birssorumvar destekle yatırmıyorum mamasını içip kendi dalıyor. Gece de en fazla 2 kere uyanır bazen 1
utkummm birssorumvar merhaba 2 saat nasil uyuyabilirim benimki 1 saat olunca uyaniyo da haftaya 14 aylik olcak
ftm2537 Yeni 16 olduk ama 1 aydır düzenimiz Bazen tek bazen 2 uyku yapıyoruz sabah 7 de kalkıyorsa 2 uyku 9 da kalkıyorsa tek uyku akşam da 22 gibi yarıyoruz emzik+ayakta sallama+telden pış pış (çok destekli uyuduğundan mı bilmiyorum gece 3 4 kere uyanış)
Kams ftm2537 tek uykuda uyku aralığınız kaç oluyor yada 2 uykuda aralığınız kaç oluyor dayanabiliyor mu
birssorumvar utkummm özellikle hiçbir şey yapmadım bunun için ama sallama pışpış falan yok bizde belki ondandır
balyanaklibebe utkummm belli olmuyor da genel de iki saat uyku öncesi parka dışarıya markete falan gidiyoruz yoruluyor yorulunca güzel uyuyor
utkummm birssorumvar bizdede yok artik aslinda ama tabi cok zor oldu bu duzene gelene kadar oncelerde farkli farkli destekleri vardi
ftm2537 Kams şiddetten kastımız çığlık atarak bir yerini koparıyormuş gibi değil normal ağlayışla kalkıyor
Kams utkummm benimki berbat bi durumda akşam 11 de yatar sabah 7 8 de kalkar sürekli çığlık kıyamet ağlayarak uyanır çok zorlanıyorum diş mişte hala yok 15 aydır böyle
utkummm balyanaklibebe benimkide durmuyo hic yoruluyodur baya da ama iste ilk uykuya 3 saat sonra gecmek istiyo bi saat uyuyo tabi bi sekilde oyalayip ilk uykuya gec yarirsam 2 saat kadar uyur mu ki
aysnrkc Benim kızım da 15 aylık. 11Ayından beri tek uyku yapıyor. Sabah 8-8.30 arası uyanır öğlen 13-13.30 arası uyur 15-15.30 bazen de 16.00 uyanır. Akşam da 20.30 - 21.00 arası gece uykusuna geçer 🙏