Sermec27 anlayabiliyorum seni Çünkü ben bile az evvel genetik bir sıkıntı var diye düşündüm haklı olarak bir anne olarak sen de düşünürsün tabii ki, Ama o kadar açıklayıcı oldu ki doktor diyor ki hani illa anne babayı bakamayız diyor amca da vardır kuzen de vardır çok uzaktaki bir insanda vardır ona çekmiştir bu işler belli olmaz diyor. Kimin çocuğun kafası büyük olur kimisi küçük olur kiminin boyu kısa olur kiminin boyu uzun olur Haliyle kilo olarak düşük olan bebeğin de kafasının büyük olmasını bekleyemezsiniz çünkü bu sefer düşünsenize çocuk zayıf boyu kısa ama kafası kocaman vücut orantılı ilerliyor ve bu bu şekilde olacak yani diğer türlü hem görüntü olarak hem sağlık açısından çok iyi bir şey olacağını sanmıyorum Vücut orantılı ilerleyecek nasıl ki şu anki vücudumuza göre kafamız boyumuz varsa bebeklerin de çocukların da aynı şekil olacak. Hepimizi istiyoruz sorunsuz sıkıntısız altın oran bir çocuğumuz olsun ama maalesef gene faktörler buna izin vermiyor çok alakasız insanları bile benzeyebilir. Benim kafam küçük mesela Boyum uzun Doğum yapmasaydım da incecik bir insandım hep genetik faktörler Anne tarafına çekmişim ben kardeşim çok kısa çok zayıf küçücük kafası var baba tarafına amcama çekmiş mesela. Benim rahmetli oğlum Çok güzel çok hızlı kilo alırdı tombiş tombiş bebekti boyu uzun oluyordu kafası güzel ilerliyordu ama şu anki bebeğim kızım Anne karnında bile bir zayıflık söz konusuydu bir de benimki şu an üç aylık yani ileride bana ne gösterecek ne yaşatacak bilemiyorum.