ikitosbikannesi Taşınma işlerinden kafam allak bullak oldu. Beğendiğim şeyleride beğenemez oldum. Kendi evime taşınacağım nasipse. Salonumda niş var. Koltuklarım gri ve lacivert . Ayakları siyah ve gold detayı var. Niş için aksesuar önerisi alabilirim. Birde odalar için avize. Salona avize olmuyor asma tavan var. Birde koridorda petek var kapatmak istiyorum dresuar nasıl olur üstüne ayna taksam bir kaç aksesuar koysam. Şimdiden teşekkür ederim. @forumgurmesi @Beyninizikullanmakucretsizdir sizlerin zevklerine şahit olmuştum fikir verirseniz mutlu olurum😊
JollyBaby ikitosbikannesi Nişin modası geçti ya imkanınız varsa girmeden kırdırıp yeni farklı bir şeyler yaptırılabilir aslinda. Neden söylüyorum aksesuar biblo önerisi istemişsiniz ya buraya göre bir seyler almayın demek istiyorum.
Meri-Mel ikitosbikannesi Tekrardan hayırlı olsun canım,fikir vermemizi istememissin ondan geçiyorum gerekli kişiler yazar 🥲
forumgurmesi ikitosbikannesi Koltuğun aksesuarları gold değil de bakır galiba değil mi? TV ünitesine de bronz aksesuarlar yakışır :)
forumgurmesi ikitosbikannesi o zaman gold pirinçten yapılmış objeler güzel olur ama çokta fazla olmasın bence göz yorar TV kenarında olduğu için.
forumgurmesi ikitosbikannesi bencede onu söktür bebeğim eskidi hemde içi çok toz olur sürekli silmek zorunda kalırsın. TV arkasına koyu renk lacivert renkli duvar çok güzel olur mesela.
ikitosbikannesi forumgurmesi çok hoşmuş gerçekten. Dekarosyon olarakta göze hitap ediyor 🌸 çok teşekkür ederim canım
ikitosbikannesi forumgurmesi buna bayıldım ama. Çok zevklisin gerçekten 😊 kendin gibi zevkinde çok güzel 🌸
ikitosbikannesi forumgurmesi eşimle konuşup o şekilde yaptırayım o zaman canım. Renkli çıtalarla dekarosyon yapıyorlar aklıma oda geldi annemler yeni yaptırdı oda çok toz oluyor diye vazgeçmiştim 😊
ikitosbikannesi Meri-Mel aşk olsun. Öneri , fikir istedim. Sadece 2 kişiyi özellikle etiket yaptım 😊 tarzlarına fikirlerine daha önce postlarda denk gelmiştim ,Hoşuma gitmişti diye . Önerilerini bekliyorum 🌸
forumgurmesi ikitosbikannesi benimkide öyle çıtalı biliyosun ama boyadan mıdır nedir hiç toz toplamıyor biliyor musun. Ama onu da yaptırmak onunda modası geçti :) düz olsun duvar