twoche Hanımlar benim bebem 1 yaş 1 aylık day day duruyor ayakta uzunca ama adım atmaya korkuyor ne zaman yürür acaba kızım 8 buçuk aylıkken yürüdü sanki geç kaldı gibi geliyor deneyimlerinizi duymak isteriiimmmm
utkummm twoche benimkide 13 ay 21 gunluk daha yurumuyo hatta bi kac adim atmayi bile daha 1 haftadir basladi
kubrasahii twoche valla bende cok taktım 11 aylık emekledi, 16 aylık yürüdü erkekk bebekler tembel oluyor üzme canını yürür yaa
utkummm kubrasahii ay insan etkileniyo ya alt komsumunki 5 gun buyuk o da erken 11 aylikken yurudu bi tanede oglumdan 3 gun buyuk olan bi tanidigimin oglu var o da gecenlerde yurumeye basladi iyice bizimki yurumuyo usengec😅
kubrasahii utkummm banada neler dediler cevremdekiler Allah yürü derse yürür. saldım valla yürüdü 16 aylık yürür sabır işi biraz elinden tut yürüt ben öyle yaptım evde hep…
twoche utkummm evet ay etkileniyor insan ister istemez kızımda görüp oğlumda görmeyince acaba niye yürümedi oluyorum
utkummm kubrasahii oyle yapiyorum ama havalar iyi olunca parka indirdim orda yuruttumde oyle yoksa yurutunce bile kiziyodu daha 13. Aya gecelden anca yurutebildim yani elinden tutup
utkummm twoche korkuyordu ama bi haftadir biraz yendi gibi korkusunu ama yinede pek yurumek istemiyo desteksiz
twoche kirazmevsimi_ yazdığımı okudunuz mu acaba. Kızımda diyorum gördüğüm için etkileniyorum diyorum geç mi diye diyorum ??? Sakin olun
kirazmevsimi_ twoche siz mi sakin olsanız acaba ? Benim yazdıgımda sizin bana bu şekilde cevap verebilceginiz bir durum yok. Size ters bir şey söylemedim etmedim burda size cevap verenler gibi cevap verdim.