Deletedmom136 Kızlar kızımı uyutuyorum ama ben uyuyamıyorum gözlerimden uyku akıyor ama yok olmuyor uyuyamıyorum bi türlü :( benim gibi olan var mı çok sıkıldım uyumak istiyorum güzelce. Doktora gitsem ilaç verirler mi bilmiyorum emziriyorum kızımı 😭😭
elifiii Deletedmom136 ben de vardı bir süre önce ( hala var ama artık daha kontrol edebiliyorum) gün içinde daha fazla su içmeye çalışıyorum. Aksam magnezyum tableti veya soda içmek. Kivi tüketmek ( eğer sevmiyorsanız muz veya avokado ile tadı daha iyi oluyor) gün içinde kısa yürüyüşler yapmak açık havada. yastıga lavanta yağı (1 damla) ve uykunuz geldiğinde bebeğiniz uyuyorsa uyumak.
elifiii Deletedmom136 ve çay kahve tüketimi varsa çayı açık içmek ve öğlen 14 ‘ten sonra türk kahvesi vs içmemek.
Duuyguum Deletedmom136 bende senin gibiyim oğlan uyuyor ama bende tık uyku yok uyumak istiyorum ama gündüz gibi yaşıyorum geceyi de sabahta hortlak gibi oluyorum
Deletedmom136 elifiii magnezyum içmeyi deneyeyim gerçekten eksikliğini hissediyorum ama lavanta kokusunu eşim sevmiyor damlatamam kızıma almıştım 😕 muz da yerim keşke kızım uyurken uyuyabilsem ama olmuyor
Deletedmom136 elifiii çay kahve tüketmiyorum hiç ikisi de ayda yılda bir içtiğim şeyler acaba kola içmeye başladım ondan olabilir mi 😓 yemekle bi bardak içiyorum
elifiii Deletedmom136 kivi önemli olan uykuya geçişi kolaylastırıyor. muz eğer ekşi tat sevmezseniz diye karıstırıp tadı bastırsın diye 🤩
Alminakaanucak Bende korkudan uyuyamiyorummm 10 gun once 6 saat arayla kizim 2 defa havale gecirdi cocuk kipirdasa tik olmus gibi basın da tunuyorum😰
Deletedmom136 Duuyguum ben de öyle ve uyumam istiyorum neden uyuyamıyorum bilmiyorum ama bu aralar herşeyi deniycem ve uyumayı öğrenicem bi şekilde
ceydsss Bende aynı şeyi yaşıyorum onu ye bunu yeme içme vs bana hiçbir şey işlemiyor ne yazıkki çok düzensiz ve az uyuyorum😞😞😞
elifiii Deletedmom136 tv tablet ısıkları da uykuyu kacırıyor, aksam bebeğiniz uykuya geçişte oda lambanızın üstüne kırmızı örtü atıp rengi kırmızı yaparsanız beyne uyu gün bitiyor sinyali gider, veya los ısıkta kitap okumayı deneyebilirsiniz.
ikranefesmoms Deletedmom136 evet denenmiştir yastiga lavanta yagi damlat burnunun ucuna da sür kokuyu alacak sekilde rahat uyutur
Sarekuzu_19 Deletedmom136 Yaa bu durum bendede var kızım bazen çok geç uyuyor benide alıştırdı şu saat oldu uyuyamadım kendimi zorluyorum ama olmuyor beynimi susturamıyorum bir türlü sürekli bişeyler düşünüyorum yada sıcak basıyor çok yıprandım bu yüzden uykumu alamadığım için asebi oluyorum ruh gibi dolaşıyorum evde
Deletedmom136 Sarekuzu_19 çok zor oluyor ama güzel tavsiyeler yazdılar deniycem inşallah uykumuz düzene girer:(