demircann1 Merhaba anneler✋Bebeğim 2 aylık.Kanguru veya sling arasında gidip geliyorum. Kullanan anneler var ise hangisini önerir? Hangisi daha rahat ve kullanışlı olur? Yorumlarınızı bekliyorum❤️
omerege2210 demircann1 Bizim doktorumuz slingi kesinlikle önermiyor. Ben kanguru aldım yenidoğan aparatıyla. Evde 2 defa denedim, oğlum durdu. Biraz daha kilo alınca yenidoğan aparatı olmadan deneyeceğim bir de..
1seda1belinay omerege2210 buyuk kızımda 4 sene once 3 aylıkken almstık yenıdogan aparatını almams tık baya kilosu vardı gerek olmaz dedik. Ama olmadı agladı rahatszdı 4.ayda rahatca bındrmıstık canm aklında bulunsun
demircann1 ikranefesmoms 1 aylık kontrolümüzde 4 kilo 100 gramdı 2 aylık kontrolümüze daha gitmedik 🙃
Adacim demircann1 sling aldım çığlık kıyamet asla 1 kere bile kullanamadım. Belki çocuktan çocuğa farklı olur ama bize yaramadı sling. Artık 4 aylık olduk ve tüm cesaretimi toplayıp bu sefer de kanguru aldım 🙈 Henüz gelmedi ama hiçbir kargoyu bu kadar heycanla beklemedim inşaalah bu kez işe yarar 🥳
Elif16s Adacim Hangi marka aldınız acaba söyleyebilir misiniz ? Bende düşünüyorum almayı da pek kararsız kaldım. 😌
Linaburcu Kesinlikle kanguru KIZIM 6 aylık bir yere gitmek eziyet oluyordu şimdi kanguru sayesinde uyuyor rahat geziyoruz etrafı iZliyor kanguru can 😅
Adacim Elif16s kanguru mamadusbaby den aldım. Ben de çok kararsızdım etrafımda doğum yapan çok arkadaşım var onların tecrübesine güvendim öylelikle sipariş ettim.
Mineoksuzz demircann1 sling kullanmadım ama kanguru çok kullandım geçen kış hiç bebek arabası kullanmadık desem yeri ☺️
omerege2210 1seda1belinay 4 aylık bebeğim ama 8 kg.’dan sonra yenidoğan aparatsız kullanılabileceği yazıyordu. Ben de denediğimde aparat olmadan kullanamıyoruz.
ikranefesmoms demircann1 hmmm dedim bizimkinin kilosu birazcik daha fazla normalden yenidogan apartsiz kullanamaz miyiz acaba?
dbm demircann1 bide kanguru kaç kilolukken kullanılmaya baslanıyo? benim bebeğim 2 aylık 6 kilo. sling alsam pek kullanamıcak. kangurum var kullanabilirmiyim acaba
demircann1 dbm bildiğim kadarıyla kullanabilirsiniz. Benim henüz yok ama araştırdığım kadarıyla 20 kiloya kadar kullanımı var kangurunun☺️
UmayNaz2019 Pelly baby kesinlikle çok iyi almayı düşünenlere kendim takıp çıkartabiliyorum çok sağlam. Sakın e bebekten almayın e bebeğin tek kötü ütün diyebilirim
Umutegem Ben 3.5 aylikken solomonbabyden aldim 11 aylik olana kadar kullandim gene kullsnirimda kis oldugu icin kullanmadim suan 1 yasindayix gene kullsnirim herhalde