babyyboy25 Kaçıncı ayda hangi besinlerle başladınız acaba listenizi yazarmısınız yoğurtla başlamayı düşünüyorum ama sade direkt market yoğurdumu vereyim yoksa kendim mayalayımmı hiç yapmadım daha önce..
cLearQueen babyyboy25 her cocukta degisir. Ben kabakla basladim. Havuc patates brokoli fasulye diye gidicem. Sonra meyvelere gecicem elma armut muz sonra baklagil… araya normalde yumurta sarısi koncaktı ama alerjik bebem diye koymadık. Sut ve sut ürunleri zaten 8 ayda falan denencek. Kuruyemisler cok daha sonra..
edaidilakin Biz doktor kontrolünde 5. Ayda başladık. Benim bebeğimin popoaunda çatlak vardı o yüzden havuç, patates, kabak, bal kabağı ile başladık sonra yoğurt denedik. Yoğurdu kendim yapmıştım
babyyboy25 edaidilakin Yoğurt direkt öyle sade mi verdiniz acaba sonrasında mesela muz denetip bi dahaki sefere de muzla yoğurt karışımı verebilirmiyiz direkt
edaidilakin babyyboy25 önce 3 gün kuralına uyarak sade verdim herhangi bir sorun olmayınca muzu sade denedim sonra yoğurt ile verdim ama benim kızım karışık sevmiyor genelde ayrı ayrı veriyorum