Aylinizzz Diş jeli kullananlar tavsiyeniz hangisi daha iyidir çok huysuz eli ağznda ağlıyor gece sürekli 😕
Ikrazumra19 Aylinizzz calgel almistim beb eczaneden ama faydasi varmi dersen anlik rahatlatiyor 2 kere kullandim bktim ayni bur daha surmedim
Elvan125 Aylinizzz dentinox var calgel var bir iki dakika susturuyo sonra yine aynı mühendisin oğlu calgel i incelemiş ama içeriği iyi değil ne yazıkki
MerwrZeyneb Aylinizzz kesinlikle tetagil toz öneriyorum biz dişimizin nasıl çıktıgını anlamadık bile hem rahatlatıyor hem cabuk cıkmasına yardımcı oluyor
Ibooya Elvan125 evet bende okudum az once içeriği baya kötüymüş incelemeden once ara ara 2 kez kullanmıştım 😐 ama artik kullanmam
Elvan125 Ibooya dentinox u kullanıyoruz henüz onu incelemesi tetagil de duydum ama eczanede bulamadım
Ikrazumra19 Sasah1441 boşa alma bence cunku 10-15 dakika ancak ise yariyor 2 defa kullandim sadece onun yerine eline yesil.sogan.pirasa filan ver hem saglikli hemde daha cok ise yariyor
Sasah1441 Ikrazumra19 bi kaç kez verdim eline de yüzüne gözüne sürünce kıyamadım yakarsa diye 🙈🤷♀️ annem de mikroplarını öldürür bişi olmaz ver diyor ama 😁
Ikrazumra19 Sasah1441 birsey olmaz verin dogal antibiyotik onlar dis kasiyiciyi dolaba atin mesela soguk sekilde onu verin havuc verin kemirsin😊
Sasah1441 Ikrazumra19 🤭🤭 çok seviyor zaten kendi yemeyi. Vereyim o zaman bakalım iyi gelir inşallah 🤲