babygirlandmom Yasemin_Tahir-Mete Günaydınnn😍 bizde surda bekleyelim cok merak ediyorum tabi daha 47 günlügüz😍😂
Esraabrklu Yasemin_Tahir-Mete 4 aylıkken dönebiliyordu . 5 aylıkken emekleme çabaları vardı 5 buçuk 6 da rahatca emeklemeye başladı.
Yasemin_Tahir-Mete [bilinmeyen] aynen canım katılıyorum ama genede insan bi emekleseydi diye bekliyor ya 🤣🤣🤣🤣
Yasemin_Tahir-Mete Esraabrklu maşallah canım 4 aylik bebeğim yarim dönüyor yüz üstü yatırdım geçen gün popoyu yukarı kaldırdı gerisi gelmedi 🤣🤣🤣
Edaa Kızım 5 buçuk aylıkken sürünerek istediği yere gitmeye başlamıştı.6 buçuk aylıkken dizlerinin üstüne kalkmaya başladı,7 aylıkken emekledi.Şuanda 7 ay 17 günlük bir yerlere tutunup ayağa kalkıyor.Her bebiş farklı olur tabii kimisi erken emekler kimisi geç.Önemli olan sağlıklı olmaları 😊
Yasemin_Tahir-Mete [bilinmeyen] evet emeklemeye başladıkları zaman etrafı baya bi karıştırıcılar 😀😀 sürekli onu takip etmemiz lazım
Yasemin_Tahir-Mete [bilinmeyen] iyi maşallah bizim yavrucaklarin canı ne zamn isterlerse o zamn emeklerler inşallah 🤣🤣