Sin21 hilal139120 olmamış bence ya nohutlu pilav yerine normal şehriyeli pilav yapın hindi kızartma var zaten çorbayı daha sade tutun tarhana mercimek gibi onun dışında diğerleri iyidir
hilal139120 OLaaBalito_ mısır pek sevilmiyor yani konuklarım sevmez o yüzden maalesef nohutta sevmiyorlar o yüzden. Pilavı sade yaparım olmadi. Teşekkür ederim 🤗💙
SistemYavasAmaCalisiyor hilal139120 çok değil mi ya oruç tutunca insan bu kadar karışık şeyler yiyemiyor. Bana bi çorba ve kahvaltılık, pide yetiyor. O yüzden böyle kalabalık sofralar tuhaf geliyor.
hilal139120 SistemYavasAmaCalisiyor Misafir ya hani insan güzel ağırlamak istiyor. Ufak değişiklikler yaptım güzel oldu teşekkür ederim 🌼
hilal139120 metemom_ taş olsa yumuşar demek kötüsü bilemedim ki benim aldığım 10 dk pişiyor düdüklüde
[silindi] hilal139120 hem kuru fasulye hem pilavda nohut hem hindi var hem corbada tavuk bagdastiramadim bence menu cok karisik
Oli hilal139120 pilavini sehriyeli yaparsan corbanida tavuk corbasi degil de mercimek, tarhana, sebze corbasi yaparsan daha iyi olur sanki