aybarsbebekk Bebeğim tam 1 yaşında. Sabah geç kalkıyor 9 bazen 9 u geçiyor. 2 uyku yapıyor ama böyle olunca uyku saati çok geçe kalıyor çünkü 2 uykusunuda uzun uyuyor. Tek uykuya düşürsem dayanabilir mi bilmiyorum ne yapmalıyım?
aysebb aybarsbebekk Yani ilk önce denemeniz gereken uyku sürelerini kısaltmak uzun uyumasına izin vermeyin. 2 uykusu toplam 2 saati geçmesin. Onun dışında bir tık daha erken kalkabilir oda etkiliyor çünkü düzeni. Bunları uygulasanız daha iyi olur tek uyku için genel olarak erken dayanamayabilir gece sıkıntı olabilir. İsterseniz deneyin tabi. İki türlüde deneyin hangisinde gece çok sık kalkarsa sıkıntı olursa onu eleyin
momas aybarsbebekk ilk uyku uzun 2. Uyku daha kısa şekerleme gibi olabilir. 2. Uykusunu 40 dk falan uyusun uyandırın o şekilde daha düzenli olur sonra da yavaş yavaş son uykusu kesersiniz
aybarsbebekk aysebb çok uzun uydugunda uyandırıyorum tabi ama yine de 1 saati geçmiş oluyor . Dah erken uyandırsam huysuz olur mu bilemedim . Tek uykuya dayanamaz gibi geliyor
aybarsbebekk momas iki uykusunuda 1,5 saate yakın uyuyor uyandırıyorum artık. Daha erken uyandırırsam huysuzlanır mı acaba
momas aybarsbebekk ben uyku eğitmenelerini takip ediyorum onlar o şekilde söylüyor. İlk uyku 1.5 saat 2. Uykuyu yavaş yavaş erken uyandırın mesela bugün 1 saat olunca yarın 50. Dk da o şekilde gidin alışır gene 2 uyku yapsın ama şekerleme gibi. O zaman gene dinlenir en azından 30-40 dk uyusun hani
aybarsbebekk momas ne kadar uzun süre 2 uyku yaparsa o kadar iyi sanırım. Dediğiniz gibi deneyeceğim teşekkürler