mervetombas Merhaba. Bebeğim 8 günlük. Sarılık tehlikesi atlattık hem bu yüzden hem yenidoğan olduğu için 2 saatte bir emzirmem gerekiyor . Gündüz çok iyi emen bebek dün gece bir türlü uyanıp emmedi. Böyle şeyler yaşamamız normal mi acaba tecrübeli annelerden yorum ve öneri bekliyorum
MiracAlpinveUmutunAnnesi mervetombas Merhaba. Genelde sarılık oldugu için uyanmalar zor oluyor. Benimde oğlum öyleydi şuan 1 buçuk aylık. Siz zorla uyandırın. En az 2 saatte bir emzirin. Ben 2 saatte bir değil 45 dk 1 saatte bir emziriyordum.
mervetombas Öyle yapıyorum zaten bu yüzden düştü sarılık. Ama bu gece böyle bir şey oldu. Gündüz çok fazla uyumadı her fırsatta emmek istedi. Gece de bir türlü uyanmadı ben yine memeyi verdim ama her tutuşta 3 dk, 4 dk ancak emdi
MiracAlpinveUmutunAnnesi mervetombas Ozaman uyumak istedi dün akşam 😊 Insallah hep öyle devam eder uykucu bir bebek olur
naz2911 Öncelikle bebeğinizi sağlıkla büyütün. Yeni doğanlar emmedikçe daha çok uykuya meyilli olurlar. Bazen3 4 dk bile yetebilir ama diğer beslenmesinde mutlaka 15 20 dk emmeli. Bebeğin uyanmadığında altını aç topuklarını çok hafif sıktır. Baş parmağınla işaret parmağını birleştirip topuğuna hafifce vur. Nemli bezle vücudunu sil mutlaka uyandır daha çok küçük bebeğin 🌸
mervetombas naz2911 her emmede mutlaka 15-20 dk emerdi dün gece ilk defa böyle bir şey yaşadık ve şu an da uyanmıyor her şeyi denedim
naz2911 mervetombas Tamam canım tam doyduğuna eminsen sorun olmaz 1 . Ay kontrolünde boy kilo ölçüldüğünde az değilse bi sorun yoktur demektir 10 gün sonra sen uyutmaya çalışcan o uyumucak 😂