loringamze kizlar kizim 15 gun sonra yasina giricek reflusu var ne versem kusuyor migdesi hep agzna geliyor bole durum yasayanlar ne yediriyorsunz ne yapysnz artk cok yorldm hem ona uzulyrm hem piskljm bzldu evden disari cikamiyorum.kusuyor diye ya akil verin
Edaaa21- loringamze bizdede reflü vsr 6 aylık yeni gaviscon sldım toz olanından fayda etti gibi ama mama verince kusuyo arada kafayı yicem kilo da almıyo
Songultortcu loringamze ahh ahhh kızım 14 aylık ağır reflüsü var herşeyde öğürüyor yemek ağzına kadar geliyor çoğu zaman kusuyor ve daha taneli birşeyi ağzına sürmüyor nokta kadar birşey ağzına gelse ev üst baş koymaz kusar Allah yardımcımız olsun napacaz bilmiyorum
Ahsen123 loringamze gel canm gel neydelim başımızı nerelere vuralım bizde yaşımızdayız aynııyız kusan çocuktan zor çocuk tokmş
loringamze Edaaa21- bizde aynisini kullaniyoruz valla nr versem acana ne zaman kusck die bekliom cesme acik bekliyor sanki. Bizi cocuk gastroendrlji bulmne sevk ettiler 26 sinda randevmz insallah bisey cikmaz
gezgin_anne Edaaa21- cnm bende aldım o ilaçtan düzenli ve uzun kullanman lazım anca öyle fayda ediyor sadece ilaç yetmiyor mamayi reflu maması al oda etki ediyor
Edaaa21- gezgin_anne aptamil ar kullandım kabız yaptı zeytinyağıyla vrriyodum üstelik başka piyasada reflü mamaması yokmuş
Edaaa21- Merveakyzef genellikle eczaneden alıyorum mamayı ama bize olmadığını sölediler hiçde duymadm sma ar hip ar die
Ahsen123 Songultortcu anlattklarının aynısını yaşıyorm hep blender eline alp yemek istiyor berdiğim an kuusyor napcaz ya
loringamze Songultortcu ay allahm yardmcmz olsu. ayni durumdyz birsey goruyor cocklarda istyor veremyrm.okdr uzuluyrmki nokta kadr ekmek bisey yutamiyor hep bi kivam ne cok sivi ne cok kati ortasi
Songultortcu Ahsen123 aynı canım herşeyi yemek istiyor ama ağzına aldığı an kusuyor oluk oluk ben 14 aydır böyleyim yorgunum bitkinim ve bunun üstüne anneliğim sorgulanıyor pes etmek üzereyim Allah yardımcımız olsun
loringamze Songultortcu ayni canim senin yuzunden diyolar daha cok kotu oluyrm ben istermismym cocgm bole olsun yutamamasin anlatysn bos anlamiyolar .. ne diyim
ikranefesmoms loringamze 2.5 aylik benim kızımda ilk zamanlar cok korkuyordum fışkırıyordu kusmalari sonra doktor normal reflüsü var diyince alistik artik.resmen sırılsıklam geziyoruz.tam emiyor bitince laaap diye üstüme kusuyor komple ıslanıyoruz o da ben de.gercekten cok zor ne zaman gecer bilmiyorum 12 ve 18 ay arasi geceri diye soyluyorlar ama