kubrasayfam sert bi yorum yazidigmi dusunmuyorum. Oyle olsaydi cok daha farkli bi yorumla karsilasirdiniz. Bebegini kurtaj yapmak isteyeyn annelere karsi tavrim aslinda bu degil. Giren bilen varsa ne dusundugumuzu zaten biliyodur. Size daha ilimli yorum yaptim asljdna ama hamielsiniz fazla alingan olmaniz cok nkrmal bhna yoruyorum bende. Uyku egiitimi aglatarak zaten verilmez. Bu yanlis bir yontemdir. Uyku egitmenleri bu sekilde egitim de vermiyo. Cocuk tsbiki ilk baslarda agliyo ama sinra anne kucagina aldiginda sakinlestirmesi bekleniyo. Siz boyle yanlis dusundunuz icin yanlış bildiğiniz iicn zaten kizininiz uyku duzeni yok.
kubrasayfam uyku düzeni vardı zaten ama ramazan geldi geleli uyumuyor geceleri
E bi karar verin. Yok uyunuyo yok gunduzleri uyku duzeni yok falan diye kendiniz dediniz eb basta. Kendi yazdiginizi mi unutuyosunuz? Ramazanda uyku duseni bozulmus olabilir hangimizin duzeni kaldi? E bu 1 ayda uyku duzeni kalmadi diye kurtaj mi olcaksiniz?
kubrasayfam çocuk birken iki olacak her açıdan düşünüyorsun uykusuz geceler, lohusalık, doğum derken büyüyecek ikisiyle dışarı çıkma nasıl olacak yani kafada bin tane soru oluyor
Yanlis anlamayin beni lutfen. O zaman korunsaydiniz. Korunuyosaniz da daha etkili bi yontem deneseydiniz keske de bu durumda olmsaydiniz