Damladogann Kızlar ilk defa tek başıma misafir agirliycam ne yapabilirim yemek olarak fikri olan varmı sizler neler yapıyorsunuz misafire
SeyyideMuhsin Damladogann yada et yerine köfte de yapabilirsin köfteyi de kızartıp koyuyorum geçen yediler dehşet olmuştu. Üstüne de tam pişmeden kaşar rendelerim.
Alieymen65solin Damladogann tavuklu havuçlu patatesli çorba-yaprak sarma -fırında sebze-pilav-patates yatağında et sote- karışık salata- havuç tarator🌸
Ikrazumra19 Damladogann genelde firin yenegi yapiyorum ben tek kisilik guveclerde et sote veya tabuk uzeri kasarli yanina pilav mercimek corbasi veya tarhana bir gun oncedende tatli salata yeterki olur bence
SeyyideMuhsin Valla benim cok misafir gelince genelde 20 kişi fln oluyor . Fırında etli patatesli biberli kabaklı bi yemek yapıyorum eti önceden düdüklü de hasliyorum diğerlerini kızartırım hepsini bi tepside birleştirip salçalı sos yapıp fırına veririm. Sulu yemek yaparim yeşil fasulye içine tavuk göğsünü doğrarım cok guzel olur . Mercimek çorbası pilav salata. Bi de bi gun önce tatli yaparim . O kadar :) bi de hoşaf yaparim ayva veya elma hoşafı
Nur-Caner19 Öncelikle zor oluyor inan ki yapma asaması Bi bebege bak bu yemeye onun ıcın ben sneın yerınde olsam basında durmalı bir yemek yapmam ornegın fırına tavuk patates hazırlarım borcama sonrasında Bi pirinc pilavı birde mercimek corvası miiiss hepsı yarım saatinğ alır hemde basında karıatırma derdin olmaz. Tatlıda sütlac olabılır yani bilemedim ortaya salata miiisss
zeynepalp Mercimek çorbası, taavuk sote, pilav, kurufasulye ve salata.. hem çok yorucu değil hemde zengin oluyor ☺️
Durumommy Fırında beşamelli tavuk-pilav-mercimek çorbası-ortaya salata-ıspanak -brokoli haşla sarımsakla yağla-kereviz zeytinyağlı güzel olur