Pogcayanakannesii yaa bizde tüm binada var herkes alışmış ama bunlara kimyasal işlemiyor ilk geldiğimde şok olmuştum ve herkese sordum soruşturdum bir kaç daire ilaçlama yaptırmış ama böyle durumlarda binanın komple ilaçlanması lazım e onu da kimse yapmadı ne olacak bilmiyorum. Evet yatak içindr banyoda mutfakta her yerdeler. Yatak başlığını özellikle kontrol etmeden yatamıyordum ilk zamanlar resmen ordan devamlı buluyordum çok şükür olsun şu an o kadar yoğun değiller ama ben kimyasallR etki etmediği için alerjimiz olmadığı halde alerji spreyi yaptım instagramda organikailem diye bir hanım ablada gördüm palmorosa ve karanfil yağını eşit miktarda damlatıp suyla karıştırıp kullanıyor onu yaptım odayı kalktığımda bir havalandırıyorum yarım saat kadar sonra güzel süpürüp silio toz alıp (tekrar havalandırda fırsatım oluyorsa havalandırıyorum) o spreyden sıkıyorum perdelere yataklara (2 yaş kızım var yanımızda) yatak başlığına halıya komodine ebeveyn banyomjz var onun kapı eşiklerine vs özellikle. Bu şekilde biraz azaldı gibi gibi. En önemlisi de ortada açık bir şey bırakmamak. Evde koli karton vs gibi üreyebilecekleri yer olmamalı. Mutfakta kesinlikle ekmek bile olsa dışarda kalmamalı. Çamaşır vs gibi şeyler oda içinde rastgele koyulmamalı hep içlerinde birikiyorlar. Ben herşeyi yapıyorum ama bir gün o kapı pervazların açmak istiyorum çünkğ içime doğuyor en kötü yuvaları oralar ve oraya da dışardan sprey sıkmam dışında bir şey yapamıyorum. Onun haricinde de bir kaç defa şehir dışına giderken rasgtgele bir böcek ilacı ile tüm evi ilaçlamıştım (kızımın ir hastane süreci var o yüzden 3 ayda 1, 1 ay kadar evde olmuyoruz) geldiğimizde birçok yerde ölülerini görmüştüm. Yakın zamanda tekrar gidecez yiene ilaçlayıp gitmeyi düşünüyorum en azından hazırda evde bulunanlar ölsün 😒