Beyzaaktas Kızlar pazar günü iftara 13 kişilik menü hazırlayacağım. Et türü yapmak istemiyorum bu günlerde çok, yüklendik çünkü ete. Başka ne yapabilirim bana fıkır verir misiniz
-Ozge- Beyzaaktas 13 kisilik bir davette bence etli veya tavuklu bir yemek olması gerekir sultan kebabı veya güveç yapabilirsiniz hem sebze ile karıştırmış olursunuz et yoğunlukta olmaz
Lolik Beyzaaktas patates püreli tavuk sote yapın hem bereketli oluyor hem genel olarak herkesin sevdiği bir şey
Beyzaaktas uykusuzanne__ olabilir de ne şekil olabilir. Fırında tavuk patates ı ben gittigimde yedim davette
birerkekbirkizannesii Beyzaaktas güveçte yapabılırsınıx tavuğu patates püreli porsıyonluk olarak ben çok severim oyle
adasmummy Beyzaaktas misafir varsa et ya da tavuk olmalı en olmadı kıymayla bi şeyler yapabilirsiniz sulu köfte gibi ya da fırına atabilirsiniz köfte patates biberle
berennur01 Beyzaaktas kürdan kebabı pilav yanına tavuk kızartın servis yapın ortaya salata içli köfte közlenmiş bol sarımsaklı patlıcan mezesi tatlı olarak fırında sütlaç olabilir daha ne olsun
Ozra Beyzaaktas ben geçen misafirlerime yaptım herkes çok beğendi borcamın en altına patates püresi yapıyorsun üstüne tavuk sote en üstede kaşar peyniri