tahin bedisso23 asla değil benimde gün içinde sadece kucakta uyuyor sırtı yer görsün gözler fıldır fıldır 😓 tüm günüm koltukta ona yapışık geçiyor çok zorlanıyorum 1 ay 8 günlüğüz
Canselasr yorulu erkek çocuğuda öyle 6 ay 20 günlük oldu hala öyle tam bir kolikti bide üstüne 11 saat uyumadığını bilirim en son bay bay night diye damla var uyku damlası onunla baş edebildik hala emmek için 2 3 saatte bi kalkar kızımda öyle bi sorun yoktu ben uyandırıyodum aksine ama oğlum günde 4 saatlik uykuyla geziyorum paramparça uyuyodu belki damla iyi gelebilir
re11 ygmrkmsl benim bebeğimi anlatmışsınız resmen gece uyuması çok güzel ama gün içinde uyumuyor keyfi isterse uyuyor. Şimdi bebeğiniz nasıl uyuyor mu bir düzen kurabildiniz mi
ygmrkmsl re11 3 Ay 7 günlük oldu kızım sabah 8 ilk kalkış 10-11 arası uyuyor sonra 1 gibi uyanıyor 3 gibi tekrar uyuyor 6da uyanıyor 9da uyuyor 11de uyanıyor emzirip mama veriyorum gece 4-5 gibi uyanıyor ve tekrar sabah 8 şuan böyle ilerliyoruz saatler arasında kaymalar oluyor tabi robot gibi birebir hep aynı saat değil 😅
melikejdkdkd ygmrkmsl yani verilmez uyku eğitimi 2 aylık bebeğe ama en azından alışkanlık kazandırabilirsiniz, sabah en geç 8 gibi kendiniz kaldırıp bir bir buçuk saatte bir yatırın ve aksam 7 de tekrar gece uykusuna gecirin
melikejdkdkd ygmrkmsl yani verilmez uyku eğitimi 2 aylık bebeğe ama en azından alışkanlık kazandırabilirsiniz, sabah en geç 8 gibi kendiniz kaldırıp bir bir buçuk saatte bir yatırın ve aksam 7 de tekrar gece uykusuna gecirin
melikejdkdkd Bebeğin son uykusunu en geç aksam 18 de bitirin yoksa geceden çalar, ve iki aylık bebek 2 saatte bir uykuya götürülmez, çok küçük daha erken uykusu gelir sadece son uykusuyla gece uykusu arasında 2 saat bırakın
re11 ygmrkmsl tabi her zaman aynı değildir ama bende gece uykusuna geçmeden mama versem mi diye düşünüyorum sanki o saatlerde sütüm yetmiyor mesela dün gece mememde hem ağlıyor hem kavga ediyor ne yapacağımı şaşırdım moralim bozuldu siz nasıl mama vermeye karar verdiniz
ygmrkmsl re11 Ben 1 aylık olduktan sonra sarılık geçmeyince mamaya başlamıştım zaten sonra sütüm arttı sarılık geçti mamayı günde 1 defaya düşürdüm önce öğlen veriyordum sonra geceye geçtim
melekturkr 1arasss maşallah siz bu düzeni nasıl sağladınız benim oğlum da 2 aylık bende düzen oturtmaya çalışıyorum ama olmuyor