ronyammmmm Kızlar merhaba eşim mağazasından akülü araba aldı kızıma hiç kullanmadık kızım sesinden korktu ve asla yanına bile yaklaşmıyor iade edicem olduğu gibi duruyor . İade alırlar mı bilginiz var mı başına gelen yada yardımcı olursanız çok sevinirim
Merveeofs ronyammmmm müşteri hizmetlerine falan bir sorun isterseniz sanırım wp destek hatları da vardı
coldplayy ronyammmmm Ebebekten birşey alırken hep yaşadığım gerginlik geldi aklıma. Aklınızda olsun hepsi burada üzerinden alırsanız sorun çıkmıyor. Ebebekten alıp iadesinde uğraştırdıkları için yeter artık deyip alıp ürünü çıkmışlığım var. Şansınızı deneyin tabiki.
Aysunnkaya seyma51 iade yapmıyorlar değişim yapabilirsiniz ancak . Açılmış ürünü hiç birşey yapmıyorlar
ronyammmmm seyma51 kutusu yoktu alırken direk magazadaki ürünü aldık ama faturası duruyor 2 gun oldu alalı zaten
ronyammmmm coldplayy evet haklısın e bebek de bende çok sorun yaşadım eşim benden habersiz aldı ama kızımda kullanmıcak cok fazla iade edelim dedim açıkçası umarım sorun yaşamam
fatmaisgex coldplayy cidden ya ben manuel göğüs pompası aldım bildiğiniz vakumlamiyor bana diyor iade olmaz sizin için aynı ürünün farklisiyla değiştirebiliriz bende aldım çıktım sinirden
seyma51 ronyammmmm bizde bi kaç gün önce oto koltuğu aldık ellerinde kalan son ürün teşhirdekiymiş o yüzden onu aldık personel üstüne basa basa iade ya da değişim olmadığını söyledi. İsterseniz 2. El uygulamalarından satın
Kedilivebebeli1 Merhaba nerde yaşıyorsunuz bende akülü araba almayı düşünüyorum oğluma model renk hakkında bilgi verirseniz sevinirim
ronyammmmm Kedilivebebeli1 merhabalar kırmızı renkli birsey resım yuklerım aslında güzel ama kızım korkuyor o yüzden kullanamıcam
ronyammmmm Kedilivebebeli1 tek kısılık tek emniyet kemeri var ama ıkı bebekde sığar 12.000 e almış eşim karsta yasıyorum