nursumdem Bebeği 6 aydan büyük olup Reflü olan var mı ? Nasıl bir beslenme tarzınız var reflüsünü rahatlatmak için nasıl yollar deniyorsunuz ? Biz reflü sebebiyle geceleri hiç ama hiç uyumuyoruz (11,5 aylık)
hemshireanne nursumdem 7 ayligiz her beslenme sonrasi kusuyor kucaga alinca kusuyor. Oturtunca biraz beli egilse midesi sikilsa kusuyor. Ama geceleri problem yasamiyoruz. Kussada keyfi yerinde. Ben kati gidaya gecince reflu gececek dige duydum. Siz ek gidaya gecmis olmalisiniz yinede kusuyor mu?
alyny nursumdem 10 aylık oğlum ek Gıda sonrası sadece ağzına geliyordu bu ara sürekli beslenme sonrası kusuyor ek gıda da uykudan 2 saat önce beslemeye çalışıyorum reflü yatağı kullanıyorum domates salça kullanmıyorum yemeklerine çok yağlı yapmıyorum buzdolabından çıkan gıdaları soğuk vermemeye çalışıyorum ek gıdayı hep katı kıvamlı yapıyorum yemekten hemen önce ve sonra su içirmiyorum bu ara oğlum üşüttü sanırım yerlerde oynayıp yatarken
nursumdem deniz_9555 verdi ancak ilaç da işe yaramadı özel maması var onu da kullanıyoruz ama yine de bana mısın demiyor gece hala yarım saatte bir uyanıyor deli gibi dönüyor ve çok huzursuz tahmin edersiniz ki biz de onunla birlikte huzursuz oluyoruz artık gerçekten çok yoruldum
nursumdem hemshireanne kusma kalmadı ancak ağzına ne yerse geri geliyor ve onu da istemsiz yutuyor ağrıları oluyor muhtemelen çünkü bir anda çok ağlıyor ve ayağa kalkıp pışpışlayınca azalıyor ne yazık ki katı gıdayla geçmedi aksine sanki daha da arttı
deniz_9555 nursumdem biz lansor kullanmıştık iyi de gelmişti. Dilerseniz doktora danışıp farklı bir ilaç kullanın