bisenakillisinzaten valla şuan 2.5yasinda kızım yanlıs hatırlıyo da olabilirim ama şöyleydi düzenimiz ilk uyandığında mama içiyordu Sonra öğlene doğru Sebze yemeği veriyordum mevsimde ne varsa örnek vereyim Karnıbahar Kabak havuç patates hepsini buharda haşlıyodum sonra Zeytinyağında kıymayı kavuruyodum kendim kapya biberden Salça yapmıştım bir küp ondan atıyordum sonra sebzeleri ekleyip içine iki buz küpü kemik suyu atıp söndürüyodum bu şekilde öğlen bunu yiyip uyuyodu kaç saat uyuduğuna bağlı olarak ona göre öğün oluşuruyodum mesele az uyuduysa ara öğün veriyordum Elma yoğurt Tarçın yada Muz İrmik keçiboynuzu pekmezi zaten ana öğün olarak mama yada anne sütü olduğu için çok böyle bebeği zorlamamak gerekiyo. biraz detay girdim ama mamayla bazen karnını bilerek az doyuruyodum kahvaltı düzeni oluşsun diye kahvaltı yaptırıyodum öğün sayısı değişiyordu zaten biz ek gıdaya başladığımızdan beri iki öğün mama kullandık sadece Bi uyandığında birde akşam uyurken onun dışında hep gıda beslendi tabi midesini ve bağırsağını zorlamadan