Arzuhyl Merhaba bebeğim silikonla emmeyi üc hafta önce birakti simdi normal emiyor çok sukur. Ben 3 hafta sonra ise baslayacagim bebeğim de o zaman 4 ay 10 günlük falan olacak öğlene kadar çalışacağım muhtemelen ben gelene kadar bir kez beslenecek anne sütüyle. Tek delikli yavas akis biberon var ama vermek istemiyorum acikcasi meme reddi yasamamak icin tekrar zaten basta onla vermistim sutumu.Enjektorle vermek de çok yorucu olabilir artık yenidoğan değil sonuçta.Aranızda kaşık biberonlardan kullanan var mi? Agubugu diye bir marka gordum fiyatı makul geldi Madela da var ama cok pahalı. 4 aylık bebeğe alıştırma bardağı olur mu?
YazCilegi Arzuhyl Yatarak beslenecek yüksek ihtimalle. Bende bahsettiğiniz kaşık biberondan var ve fazla akışkan ziyan olur sütünüz. Şırınga en mantıklısı gibi görünüyor🤷🏻♀️
incik YazCilegi beyser hatayda yaşıyoruz ve konteynarda zor olduğu için yozgata geldim burda da alerji doktoru yok alerji testi yapılmıyormuş ne yapacağımı şaşırdım acaba kendim eliminasyon diyeti yapsam çok sıkıntı olur mu