aytenlikadin Kızlarr uzun süredir giymediğim ayakkabım vardı sararmış çamaşır suyu ile yıkasam mı bilemedim ne yapsam karbonat sirke demeyin cıkmadı 🥲 Ne yapsam çıkar acaba?
birprens_birprenses aytenlikadin eğer beyaz sa çamaşır suyu ile çıkar geçende bizde yaptık olmadı diş macunu ile deneyebilirsiniz
Minnakelifim aytenlikadin özelden mesaj atmışsınız geri döndüm ama cevap yazmamışsın iz mesajlara bakar misin bi ne için yazmıştın bana merak ettim önemli demişsiniz
aytenlikadin Minnakelifim ay cnm kusura bkma pek giremiyorum buraya boşanma davan vardı ne yaptın ? Boşanabildin mi cocukların sen demi kalcak eşin demi bide eşinizin memleketle sizin uzak sanırım mahkeme nasıl oldu bunları soracaktım kusura bakma☺️
Minnakelifim aytenlikadin ilk durusma bu hafta olucak. Duruşma günlerine gelir diye düşünüyorum. Çekişmeli oldugu için boşanmak seneler sürecek. Sizde bosanma aşamasındasiniz sanırım Hakkımızda hayırlısı olsun.
Minnakelifim aytenlikadin ilk durusma bu hafta olucak. Duruşma günlerine gelir diye düşünüyorum. Çekişmeli oldugu için boşanmak seneler sürecek. Sizde bosanma aşamasındasiniz sanırım Hakkımızda hayırlısı olsun.