Birdunyabircennetannesi 05012025 Hayır sadece ocakta düzenli değil Diğer günler hep 5 gün genellikle Ocakta şaşmış bi Bide bu ay İşte kafam o kadar karıştı ki Kaç kere sordum herkes farklı bir şey diyince Ben pazar gününde başladım oruca 2 gün leke akşam geldi ve oruç tuttum bu arada o kadar saçmaladı ki bu ay kafam çok karıştı yarın gidip sebebini öğreneceğim bakalım
05012025 Birdunyabircennetannesi fıkıhta hayız bahsi malesef biraz karışık ben size mümkün olduğunca net şekilde yazmaya çalıştım yazdığım şekilde yapmanız lazım. Yazdıklarımı anlayabildiniz değil mi ?
Birdunyabircennetannesi 05012025 Evet çok teşekkür ederim vakit ayırdığınız için Yarın gideceğim inşallah en kısa sürede biter bu durum Açıkçası korktum da bu kadar neden uzun sürdü diye
Efeannesi_ Birdunyabircennetannesi büyük ihtimal kistiniz olabilir benimde bu şekilde küçük kistim olmuştu 1 ay lekelenmem sürmüştü sonra doktor ilaç tedavisi başlattı şükür geçmişti inşallah sizede rabbim şifa verir. Çok geçmiş olsun💗
Minel-inannesi Birdunyabircennetannesi ya jelini vs bilmem ama vücuda bisi girerse oruc, vücuttan bisi cikarsa abdest bozulur diye ogrendim. Cok genel kapsamli bisi gibi görünüyor ama bu sekilde dusununce cok basitlesiyo hayat bence. 1gunluk yerine tutarsiniz nasip olursa bayramdan sonra.
Birdunyabircennetannesi Minel-inannesi İnanın bu sene oruç tutamadım çok modum düştü Daha yeni tutmaya başladım ondan dolayı tutmak istiyorum En iyisi ben yarın hocaya sorayım belki alttan muayene yapmaz diyeceğim de büyük ihtimalle yapacak
Minel-inannesi Birdunyabircennetannesi sizin randevu sabahtan bi saatteyse bisi yiyip icmeyin, muayene etmezse niyetlenirsiniz. Muayene ederse riske atmayip niyetlenmezsiniz.
Minel-inannesi Birdunyabircennetannesi supheye dusmektense tutmamayi tercih ediyorum ben bu hastane durumlarinda, sizin icinize sinen neyse onu yapin tabiki. Doktora namahram olmaz tabikide ama avret yerlerini eslerimize bile gostermekten imtina ediyoruz orucu sakatlamamak icin en basitinden. Cok gecmis olsun.
Deletedmom_216 Birdunyabircennetannesi anladim canim o zaman hoca ne derse o duruma gire hareket edersin riske atmis olmassin en azindan☺️
afraserra babybaskrt Vücuttaki kılların hangi yolla olursa olsun alınması orucu bozmaz. Çünkü oruç, bir şey yemek, içmek ve cinsel ilişkide bulunmaktan dolayı bozulur. Kıl almak veya aldırmak bunların kapsamında olmadığından orucu bozmaz.
babybaskrt afraserra biliyorum ama sonuçta başka birine mahrem bölgeyi açıyoruz o yüzden içim rahat etmiyor