peramomms 9 ay 3 günlük oğlum normalde uyku saati gelince emziğini verirdim uyurdu şimdi asla uyumuyor dönüp dönüp emziği atıyor ağlıyor kucağıma alınca pış pış yapınca uyuyor bu seferde her uyku döngüsünde kucağıma gelmek istiyor ayrılık kaygısı mı atak mı ne bilmiyorum ne yapmalıyım önerileriniz nedir
lilakids peramomms 9 ay 5 günlük kızım sürekli beni istiyor eşim yardımcı olmak istiyor uyutuyum diyor ama kızım beni gördüğü an kucağıma gelmek için ağlıyor ayrılık kaygısı bence
lilakids peramomms bu aralar iyi uyuyor aslında sadece gece ağlayarak uyanmalar başladı ara ara oluyor
lilakids peramomms sabah en geç 7.30 gibi uyanır 10 gibi uyumak istiyor en fazla 1 saat isterse 2 ye bile çıkıyor bazen,öğlen de 14.30 gibi uyuyor 1 saat bazen 2 bazen de 1,5 saat akşam 8-8,30 gibi gece uykusuna yatıyor 8.ayın sonlarına doğru 2 uykuya düştük
peramomms lilakids bizde aynı sizin gibi 8 gibi kalkıyor 10.30 gibi yatar genelde 1.5 saat yatar sonra 14.30 da ikimci uyku onda da 1.5 saat uyur akşam 8-8.30 gibi uyurdu şimdi uyutmak için debelenip duruyorum
lilakids peramomms ya sancısı vardır diş ile ilgili yada henüz uykusu gelmemiştir bir de yanından ayrılacağımı zannediyor sanırım uyuturken hep yanındayım ellerini tutuyorum falan diyorum kulağına doğru etkili oluyor bence,dün ilk dişi çıktı iki gündür geceleri sürekli uyanıyordu bugün ne olacak bakalım
lilakids peramomms benim kızım kucağıma yatıyor öyle uyuyor siz nasıl destek veriyorsunuz yatağına yatırınca uyuyan çocuk olmadı hiç 🤦🏻♀️
lilakids peramomms inşallah tekrardan yatağına yatırınca uyuyan bir bebiş olur bende diş dönemi geçsin deneyeceğim ☺️