Busraaamm Kızlar biz araba alırken annemden 15 gram borç aldık 5ay once sürekli annem bana gelip eşin altınlarımı ne zman yapacak diye soruyor asgari ücretle geçinen 2 tane çocuklu aileyiz sizler bu durumda ne tepki verirdiniz me gıbı bir yol izlerdiniz
yeni_anne__ Busraaamm konunun asgari ücretle ne ilgisi varr ki borç almışasanız vermeniz gerekiyor tabiki de anneniz haklı olarak verdiğini geri istiyor bence bunda diyecek birşey olduğunu sanmıyorum
Biz3kisiyiz_ Busraaamm Alırken işte biz sana 4-5 ay sonra öderiz dediyseniz ve istiyorsa vermelisiniz
beyzzsenturkk_ Busraaamm borç alındıysa kısa sürede yerine konulmalı cunku siz her koymadıkça altında yükseliş oluyor belki kadında bir yatırım bişey yapacak sizi bekleyecek değil istemesi çok normal ben olsam bende isterim
Dzeyy Busraaamm eee asgari ücretle çalışıyosnz diye ödemiycekmsnz yani 5 ay geçmiş üstünden 1 gram bile yapıp vermediyseniz kadına oda haklı olarak sorar tabi
Busraaamm Deletedmom_215 ben ödemem demiyorum sadce birden istemesi zoruma giti oda biliyor ne sartlar altında geçim sagladgımızı ikiside emekli bu saatten sonra neye yatırım saglıcakk
yeni_anne__ Busraaamm tmm ama asgari ücretle geçiniyorsunuz diye aldınız borcu mu vermiyceksinız onu diyorum bende istemek de haklı asgari ücretli araba alabilıyor mu benim eşim daha çok kazanıyor ama biz şuan alamıyoruz maalesef
Busraaamm yeni_anne__ hayır tabikidee sadce demek istedigim eşim tarladan çıkan mahsulün parasıyla ne kadar tutu ise yapıcktı altını zaten eşimin aldıgı maaş bllı birazdaha anlayış gösterebilir 4, 5 ay içinde hemen bnm altınimi yapında denmez sonucta sende bnde anneyizz
yavruaslanlar Busraaamm isteyebilir cnm asgari ücretle siz borç alıp bu yüke girmeseydiniz araba almasaydınız asgari ücretle arabanın masrafıda zor olur
Deletedmom_215 Busraaamm esas bundan sonrası için para gerekiyor. Doktor masrafları falan çok yüksek. Allah korusun bir şey olsa köşede kenarda üç kuruş birikmisin olması bile insana güven veriyor.
Irmakk1 Busraaamm haklısınız bence 5 ay çok uzun bir süre değil hemen istemesi kötü olmuş. Ama baştan konuştuğunuz zamanda vermeniz gerekiyor tabi
Dzeyy Busraaamm aaa valla yazdığınız yazı çok saçma ya ne demek neye yatırım yapcak bu yaştan sonra pardonda birikimini kadın size borç olarak vermiş ne yapıcağını neye yatırım yapcağını size mi sorcak. Altın olarak almanz zaten sizin için çok kötü olmuş altın yükseldikçe aldığınız araba fiyatına gelir ödyceğiniz altın
Irmakk1 Busraaamm alırken ne kadar süre sonra vermeyi teklif ettiniz peki? Bunlar baştan konuşulması gereken şeyler
Irmakk1 yavruaslanlar ne yapsınlar belki ihtiyaçları vardır asgari ücretli diye hiç arabaları olmasın mi
Minel-inannesi Busraaamm her ay 1gram yapalim anne deyin, once altini alin sonra gecim yapin, baska turlu olmaz. Yada 15gr kac lira tutuyosa kredi cekin odeyin borcunuzu, her ay bankaya sabit odersiniz, her gun altin yukseldimi stresiniz olmaz.
Busraaamm Minel-inannesi hemen hemen 50 bin küsür tutuyor annemde hemen o para bnm elime geçsin istiyor babam asla böle bir insan degıldır Babamın kızcagını bildiği için gizli gizli sölüyor
yeni_anne__ Busraaamm o zaman konuşacaksınız hani anne eğer çok ihtiyacın yoksa birazz daha bekleyebilir misin diye rica edin kendisine
Deletedmom_897 Busraaamm Araba alırken asgari ücret almıyormuydunuz peki .Bunun geçimle alakası pek yok kendi ailenizde olsa parası istemesi normal onun kendince bir bildiği vardır
Kitsu Ne demek ikisi de emekli bu saatten sonra neye yatırım yapacak? Gezer umreye gider siz ne yapacaksaniz o da yapar siz böyle düşünürken anneniz çok hakli. Bu saatten sonra size bakmak da para vermek de zorunda değil vererek iyilik yapmış isterken kötü oluyor
Kuzularinanasi Busraaamm para ya ihtiyaci var yada yok .size gore emekli olabilir biseye harcamasi olmuyor olabilir.ama borc adi ustunde.istemesi hos dgl ama istemekte hakli da.siz beklemesin istiyorsunuz icten ice ama borc olarak almissiniz.ister yastik alti yapar ister harcar ihtyci yokki ztn diye dusuenerek odemeyi geciktiremezsiniz…en kisa surede vermeye calisin.her gun altin yukseliyor.15 gr 5 ay once 45 bin yaparken simdi 54 bin yapiyor.az degil…gecen gunler sizin zarariniza.simdiye her ay 1 gr alsaniz 5 gr odemistiniz.
Irmakk1 yavruaslanlar annesi kızının ihtiyacı olmuş bi miktar vermiş sürekli bunu istemesi hiç normal değil bence. Üstelik altin olarak vermiş kaybettiği bişey de yok evladına zor gününde destek olmayacaksa anne olmasının manası ne? Ben bir anne olarak konuşuyorum sizde bir anne olarak yorum yapın bence. Sizin evladınız olsa hemen istermiydiniz 5 ay içinde