Friends kizim 29 aylik, bezdede kademeli birakma yolunda ilerliyorum acikcasi. Sabahlari henuz kuru kalkmiyo, gun icinde ben goturursem ve cani o an gitmek isterse cis yapiyo. Kakalar cogunlukla beze, yaparken farkedersem ve yine tuvalete gitmek isterse goturebiliyorum. Hayir diye aglama tutturmalari olabiliyo, peki sen bilirsin deyip ustelemiyorum. Bezi birakmayi henuz kendiside istemiyo. Gun icinde kendimiz tuvalete giderken kos kos ayicik diye bi oyuncakla tuvalete gidiyoruz, ornek olmasi icin. Kos leyla tuvalete kos, elif tuvalete gidiyor, caglar tuvalete gidiyor, cirtli tuvalet eğitimi var yukselen zekadandi sanirim o, gun icinde pepe kukuli tuvalet sarkilari seklinde ilerliyoruz. Simdi evimizde son paket bez kaldi, o bittikten sonra artik bez almiycaz, bez parasiyla sana istedigin oyuncagi aldik bak diye yonlendirdim, ananesi ooo kizim artik bezi birakinca ben ona kocamaan bi surpriz vercem diye heveslendirdi. Gormez tarafindan yine 1 paket daha aldik koyduk ama bayramdan sonraya biter gibi görünüyor.