Merya Merhabalar. Bebeğiniz için yün yastık mı kullanıyorsunuz pamuk mu? 5 aylık bebeğimin başı çok terliyor nasıl bi yastık almam lazım dye düşünüyorum. Kullanmış olduğunuz bi marka varsa önerir misiniz 🤔
Dyglilaa Merya şuan reflü yastığı aldım canım e bebekten ama daha kullanmak nasip olmadı sanırımda olmayacak çünkü kızım yastık sevmiyor gibi rahat gelmiyor bana onu öyle görünce bende rahat edemiyorum. Ama ileride kullanacağım yastık allah nasip ederse yün yastık olacak.
Deletedmom388 Merya sizin sorunuzun cevabı değil ama 2yaşına kadar yastık önerilmiyor diye biliyorum🙏🏻 5buçuk aylık kızım,hiç kullanmadım.Kullanan varsa tabi yardımcı olur arkadaşlar☺️
Nazlina Merya 2 yaşina kadar yastik kullanilmiyor bebeklerde omurilik sagligi icin 17 aylik hala yastiksiz yatiyor
Merya Deletedmom388 ya sanırım biz öyle alıştırdık kafasını bi yere gönmeden uyuyamıyo. Suratının yarısını yastığa gömüyo öyle uyuyo. Dümdüz yatırınca kafasını sağa sola çeviriyo gömücek bi yer bulamayınca uyanıp ağlıyo 🤷🏻♀️
Merya Nazlina çok çok yüksek değil ama zaten sırf baş kısmını koymuyorum. Popodan aşağısı yerde kalıyo. Kustuğu için mecbur yüksekte yatırmam gerekiyo. Reflü yastığı almadımda bu şekil bi çözüm buldum
Dyglilaa Merya ben yün yorgan yastıkla büyüdüm çok şükür hiç bir sıkıntı yaşamadım inşallah kızımda yaşamaz. Herkesin kendi görüşü fakat bana göre en sağlıklısı yün olan.