momas MyDarlingSon çocuk totomdan ayrılsa neler yapıcam daaa iştee maalesef anca günlük işleri yapabiliyorum😵💫
menesahasan MyDarlingSon başladım bitti gibi bişey kapı duvar bide koltuklarımı silmek kaldı 2 bebekle anca oldu
biranneminik MyDarlingSon Ben bugün bitirdim dün başlamıştım pertim çıktı vala oruç ağzımla. Dün akşam bitsin diye saat 11 e kadar uğraştım şuan saat 16: 24 yeni bitti bende bittim
Temizlikperisi MyDarlingSon bugün bismillah dedim mutfak halılarımı gine yıkıcam perdelerin bir kısmını yıkadım astım kötü yanı var bayramdan sonra evden çıkma şoku yaşadım 🤣
kereminom Yapmıcam çünkü bize bayramda kimse gelmez biz gıdıcez ve hamileyim o yüzden hiç kendimi yoramam 😄
MyDarlingSon biranneminik bi anda heryere giriştiniz heralde asla yapamiyorm öyle 🥹 bölüm bölüm bile zor oluyo bazen yeminle ☹️
biranneminik MyDarlingSon Ya bende de aşırı takıntı var yani bölüm bölüm oda oda yap dimi ama yok her yer bitecek illa başak burcuyum bu huyumdan nefret ediyorum Duvar kapı pencere perde halı baya zorladı ama bitti şükür
Temizlikperisi MyDarlingSon evet canım inşallah olur oturduğum ev çok kötü kulağa kaçan böcek bide solucan çıkıyor yerin altından midem bulanıyor 🤦