shiningmother34 • Fırında tavuk pirzola • Pirinç pilavı • Etli kuru fasülye • Yaprak sarma/biber dolması • Mercimek çorbası • Meze (közbiber/patlıcan) • Turşu (karışık)
zerda_arven shiningmother34 misafir menusuyse gayet iyi ama değilse bence çok fazla bı menü olmuş çünkü hem sarma hem biber dolması fasulye fırında pirzola yani çok fazla bence
shiningmother34 yohh_yavv tatlıyı yetiştiremeyeceğimden eşim dışarıdan soğuk baklava ve künefe alacak dondurma ekleyebilirim belki kuruyemiş vesaire 🥹
shiningmother34 zerda_arven 2 kişiye eşimleyken tabi bu kadar yapmıyorum yiyemiyoruz çünkü iftara perşembe günü misafir çağırdım ondan dolayı
zerda_arven shiningmother34 misafir menusuyse gayet iyi bence ama sarma yada biber dolması tek yapsan daha iyi olur bence
nesizade05 shiningmother34 mercimek çorbası yerine sütlü patates ya da cennet çorbası yapabilirsin çok güzel oluyor hemde değişik olur .. diğer yemekler 👍 😋
shiningmother34 nesizade05 daha önce hiç denemedim bunları riske atmak istemiyorum kendimize denerim bu çorbaları 😂💜 kötü de yapsam yeriz çünkü
nesizade05 shiningmother34 hiç riskli değil mercimek kadar kolay bir çorba ve çok lezzetli oluyor youtubedeb bakabilirsiniz Bir gün mutlaka deneyin derim
Doga_sever shiningmother34 bu siralamayla yemeyeceksiniz dimi :)) menu guzel. Ancak salata ve tatli eklenmesi gerekiyor