Minikprenses_1 Kızlar tatil için burayı düşünüyoruz muhafazakar mış sanırım giden var mı yorumlarmısınız Yada başka muhafazakar otel tavsiyesi olan
dayes Minikprenses_1 gitmedim ama konum olarak fena sayılmaz deniz görüyor mü bilmiyorum biraz geride kalıyor, önünden geçmiştik. Algora otelden çok memnun kaldık biz, personel hâlâ aynı mı bilmiyorum ama çok ilgililer.
3oglanannesi Minikprenses_1 bizim arkadaş sürekli oraya gider lux muhafazakar güzel bir otel.bizede tavsiye etti ama ben tercih etmedim.cunku denize sıfır değil.denize gitmek için servisle gidiliyormus .bana pek uymadı zor oluyor servis.saatleri falan ..bodrumda inanç otele gitmistik daha önce oda öyle servisliydi hiç denize gitmedik.bikere kendimiz yürüyerek gittik oda saati bitmis kapanmış sezlonglar falan..çok saçma gelmişti oyuzden burasınida düşünmedim…yalova rizom tatil köyü çok güzeldi denize sıfır.istedigjn zaman hazırlan git
myarenb Minikprenses_1 ben balayına gittim annemler de 2 kez tatile gitti hala rüyalarımı süsleyen bir oteldir aşırı güzel diğer arkadaşın dediği gibi tek eksisi denize servisle ulaşım var ama zaten sık sık gidiyor servis
Minikprenses_1 dayes orası denize ne kadar mesafede muhafazakar olarak nasıl baya dikkat ediyorlar mıydı
dayes Minikprenses_1 evet muhafazakar konsept, yani aklıma gelmiyor diğer detaylar sorunuz varsa sorun cevaplarım 🌸
Minikprenses_1 3oglanannesi evet o yönü biraz dezavantajmış ama bakalım teşekkür ederim fikriniz için 🌸
Minikprenses_1 myarenb denizi nasıl peki sahili flan çocukla gideceğiz çabuk derinleşiyor mu mesafesi ne kadar denize? Birde muhafazakarlığa dikkat ediyorlar mı açık kişiler var mıydı
dayes Minikprenses_1 denize 10 dk var yok yakın yürüyerek de gidiliyor ama araçla da götürüyorlar aynı şekilde gelip alıyorlar biz giderken araçla gittik dönüşte aracı beklemek istemedik yürüdük. Evet aileler var hep, yemek içecek vs de zaten öyle. Kadınlar havuzunun mahremiyeti çok güzel ayrı bir bölümde havuz olsun kafesi olsun.
Yasirefeninannesi dayes bende algorayı düşünüyorum ama eşim denize sıfır istiyor detaylı anlatır mısınız herşeyi
Yasirefeninannesi dayes tesettür hassasiyeti karma havuzda da varmı mesela yemekler ikramlar falan deniz yürüme mesafesindemi