lagerthaa 77 ile doğum yaptım şimdi 55 kiloyum boyum 1.76 bacaklarım kollarım omzum çöp gibi kaldı çok kötü duruyor kendimi hiç beğenmiyorum saçlarımda zaten aşırı döküldü moralim inanılmaz bozuk eskiden kendimi çok beğenirdim hamileyken bile o kadar çok beğeniyordum ki bana kilo yakışıyor arkadaşlar. Ayrıca süt ürünleri diyetindeyim bana en hızlı ne kilo aldırır?
Derya-Anne lagerthaa keşke bende zayiflayabilsem zayıf olanlar zayıflıktan kilolu olanlar kilodan dert yanıyor bende 1.57 boy 85 kiloyum ne yaptıysam da gitmiyo kaldım patates çuvalı gibi bide benim sadece kalça basen ve göbekte var kilo veremiyorum kaldım böyle
buaklinerdenaldinnerden lagerthaa bende 56yla doğum yaptım 45 e düştüm şimdi çok mutsuzum kilo almak istiyorum aslında çokta yiyorum ama metabolizmam çok hızlı o da çok önemli eğer seninde hızlıysa çok zor kilo almamız
hepoyleolurzaten___ lagerthaa bir rüzgar çıksa uçacam bende koluma yapışıyorlar uçmayım diye 🤣 bu arada metabolizma hızlı olunca yemek yiyince istersen dünyaları ye kilo alınmıyor test edildi onaylandı bize iyi bir takviye lazım ama hangisi emzirdiğim için herşeyi kullanamıyorum
GezginPaNDa Süt ürünü yasaksa Tahin sütü Tahin pekmez , bal , severseniz reçel Bolca protein et yumurta Tam buğday karbonhidrat Sağlıklı yağlar Bol zeytinyağlı salata Avakado
Mixleydi Bende burada bekliyim 160 boyum 47 kilom tabi dıştan daha zayıf duruyorum herkes öyle söylüyor nasıl alıcam hiç bilmiyorum
shelanaksu Ben çölyak hastasiyim buğdaya alerjim.var buğday olan hicbirsey yemiyorum kendimi bildim bileli hep 51 kiloydum boyumda 172 zayiftim sonra evlendim bir işe girdim bebek bakmaya başladım o bebeğe baktıktan sonra kilo aldım 60 kilo oldum daha sonra 65 oldum 65 ile hamile kaldım 74 kg ile doğuma girdim 65 kiloya tekrar döndüm yani demek istediğim önemli olan sağlıklı olmamız kilo alınır verilir de